Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostné trojúhelníky, které se zvrhly, milostné románky na pracovišti se špatným koncem, v posteli s nepřítelem, sex s manželem nejlepší kamarádky, starší ženy, které vyhledávají muže o polovinu mladší než ony samy, páry, které si vyměnily partnery a potom se rozhodly, že s novým partnerem bude život lepší, tak to jsou příběhy vášnivých milostnýcch afér a erotických zážitků, které skončily tak, že někdo přišel o život. Nedějí se pouze ve scénářích televizních pořadů, ale dějí se ve skutečném životě. V první epizodě se pár, který je ztělesněním šťastného spokojeného vztahu, změní v zavilé nepřátele a jejich vztah je plný lží a zrady. Pár žijící v Kentucky se stane obětí brutální střelby, což vyvolá spoustu otázek, na které chybí odpovědi. Voják námořní pěhoty a jeho žena si žijí spokojeně až do chvíle, kdy se na scéně objeví kurážný muzikant a začne vířit klidné vody.

1. část (Škola podvodu): Zástupce ředitele školy a jeho tajná milenka si užívají vášnivé víkendy v jeho domě u jezera. Jejich vášeň však brzy přinese smrt. Kdo říká, že škola je nudná?

2. část (Poháněni touhou): Závodní nadšenec Mark Howard a jeho žena Janet se zdají být šťastní - do doby, než se objeví mladý řidič Derek Ofenham. Co začalo jako flirt se promění v osudnou přitažlivost.

3. část (Štědrá zrada): Majitel pizzerie a účetní si myslí, že našli klíč k manželskému štěstí. Když však věci rozpálí milostná aféra jednoho z nich, hrozí, že se někdo škaredě spálí. (TV ID Xtra)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama