Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina programátorů se nechala svést představou, že by mohli nalézt algoritmus na navazování partnerských vztahů. Podaří se našim hrdinům „hacknout" lásku a sestavit návod pro nesmělé muže? Na to nám odpoví jedinečná dokumentární komedie, divácký hit několika jarních festivalů. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dokumentární komedie aneb Vědeckými metodami na balení holek, kurz pro ajťáky. Pobaví už to, že kurz vede ve Finsku žijící koktající Bulhar, ale on používá i jim vlastní terminologii, takže jde o hackování ženského mozku, rychloseznamka slouží jako kalibrace apod. Dokument začíná jako obrovská řachanda, ale tempo i vtip bohužel postupně slábnou až skomírají. ()

Jindrusa 

všechny recenze uživatele

Oddychový dokument, který bych nejvíc docenil na večerní projekci s dívkou a vínem. Parta tragikomických geeků, jejichž archetypem ideální ženy je nejspíš hrdinka počítačové hry Lara Croft, se učí v komunikaci s protějšky nacházet i jiná témata, než že Intel zas vymyslel nějaký nový tenčí obvod. Film mi však kromě pobavení nepřinesl skoro žádné nové zjištění (Nýbrž že je zamilovanost bouřlivá hormonální reakce, jsme už asi někde zaslechli všichni.) (S vínem ****, s vínem a dívkou *****, bez obojího a s očekáváním uměleckého zážitku **) ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Dokument o partě inženýrů a programátorů, kteří se snaží vědeckými metodami vyzkoumat, jak získat dívku jejich srdce. Místy je to docela vtipné, třeba když jeden z hrdinů slečně na první schůzce vypráví o počítačových hrách, ale jinak na mě styl humoru téhle bulharské partičky nezabral zdaleka natolik, jak bych čekala. I když to je možná způsobené tím, že nejsem cílová skupina: svět programátorů je mi přece jen docela vzdálený. Navíc dvě věci mě na tomto dokumentu naprosto iritovaly. Zaprvé všichni neustále mluví o vědě, testují reakce žen na různé podněty, ale výsledky těchto pokusů se divák nikdy nedozví. Zadruhé, a to je možná můj osobní problém, hrozně mi vadí, že je to celé v angličtině, protože řada účastníků angličtinu nijak výrazně neovládá. Vzhledem k tomu, že se celý dokument odehrává ve Finsku a oni jsou Bulhaři, je ta angličtina asi docela pochopitelná, nic to ale nemění na tom, že poslouchat neustálé chyby a nesmyslné konstrukce je pro člověka se znalostí angličtiny docela obtížné. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, tohle nejvíc pobaví lidi, kteří znají alespoň pár takovýchto ukázkových gíků. A já jich znám dost =). Jako plus vidím i to, že to jsou skuteční lidé a všechno se fakt stalo. A dokonce si většina z nich našla v rámci tohohle experimentu holku. Jen ten smraďoch ostrouhal. (80%) ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Testuje se reakce na aroma muže přičichnutím k jeho krku, ale nechají muže a ženu podat si přitom ruce, což považuji za zkreslení výsledku - síla stisku může hrát roli při posuzování atraktivity, ať už vědomě či nevědomě. Nebo jim nasadí elektrody a prozradí jim, jak přesně detekují falešný úsměv od upřímného - asi aby mohli všichni lépe zamaskovat ten falešný. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama