Reklama

Reklama

Recenze (10)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Obavy o stokrát viděný patálie "dospěláka" s děckem na hlídání se naštěstí ukázaly bejt neopodstatněný. Místo toho se zde odvíjí spíš sourozenecká vztahovka, v rámci níž Unky Jake možná až příliš hladce a přesvědčivě vytlačuje skutečnýho tátu z pomyslnýho ringu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasická indie vztahovka, která neurazí, ale nijak výrazně nenadchne. Plyne odnikud nikam, vesměs v dobré náladě. Nechybí ani úsměvné momenty, ani nějaké rodinné peripetie. Komedie to ovšem není, spíše taková nezávislá oddychovka, kterých je v současné době hodně. Název je navíc hodně zavádějící. Evokuje totiž tématiku dospívání a čekal jsem příběh lidí, kteří se konečně snaží "dospět", najít si práci atp. Film je ale především o vztahu dvou sourozenců, kteří se dlouho dobu neviděli. Pointa "rodina nadevše" je taková klasicky americká. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že jsem podobných filmů v poslední době viděl nějak moc a začínají mi trochu splývat. On je zde docela dobrý scénář, který se soustředí na člověka a jeho problémy, aby z toho nakonec vylezlo, že základem je rodina a snaha držet ji pohromadě. Herecké výkony, nejsou zlé, ale jak říkám, začíná mi to splývat. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No čekala jsem od toho úplně něco jiného, podle názvu a traileru. Ale ani to, čeho se mi dostalo, nebylo špatné, avšak žádná novinka pod sluncem. Je to fajn vztahovka mezi sourozenci, do níž jsou částečně připleteni manžel ségry a její syn/jeho synovec, ale je to hlavně o těch dvou. Nečejte však žádný zázrak, žádné vtipné hlášky nebo scénky... komedie to fakt v pravém slova smyslu rozhodně není... a ani žádné zvraty nebo nečekané odbočky. 2,5*, ale na ty 3* to nemá, protože to přece jen plynulo pořád v jedné vodorovné čáře bez jakýchkoliv upside down a herci hráli furt jen v jedné tónině. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie, kde jsou naprosto přirození Rose Byrne a Nick Kroll a zpříjemňují vám tak zážitek z celého filmu. Sám o sobě film není ničím výjimečným, ale i díky nim se rozhodně nudit nebudete. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší z plejády "rodinných" filmov, na ktorý behom pár dní zabudnem, že som ho vôbec videl. Dôvod je jednoduchý - a síce že tento príbeh absolútne ničím nevynikol a v podstate aj po dejovej stránke to bolo úplne obyčajné. Táto zápletka v podstate nemala ani čo poriadne ponúknuť... Zopár dobrých scén, pôvabná Rose Byrne - no tu sa zoznam pozitív bohužiaľ pomaly ale isto končí. Prinajlepšom 2*, viac určite nie. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film s dostatočnou rezervou – „pracovne“ stroskotaný chalan sa nasťahuje k sestre, kde v rámci „skutočného života“ sa snaží dospieť a stať sa lepším človekom. Rezerva – nevyužitý potenciál... Tuctová záležitosť podľa známych šablón. Osobné hodnotenie: 67% (***) ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Ťahavá tragikomédia s ničím novým. Pár krát sa človek zasmeje, pár krát pohladí svoje svedomie a vlastne to je asi všetko :) ()

Reklama

Reklama