Reklama

Reklama

Powerpuff Girls

  • USA The Powerpuff Girls Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

V celovečerní verzi oblíbeného animovaného seriálu se vrací Blossom, Bubbles a Buttercup, tři roztomilé holčičky s nečekanými nadlidskými schopnostmi, a čeká je další boj s gangstery, monstry, mimozemšťany a vůbec s každým, kdo se pokusí ublížit či uškodit jejich rodnému městečku Townsville. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

May 

všechny recenze uživatele

Splnil se mi jeden z mých mnoha snů, konečně jsem viděla Powerpuff Girls. Je to ptákovina, ale naprosto úžasná(: ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Stejně úžasný nářez jako celý seriál. Na Powerpuff girls nedám dopustit. Všechno mi na něm sedí. Karikarury všech postav, brutální nepřetržitá akce, stovky detailů, kterých si na první pohled divák vůbec nemusí všimnout, parodování mnoha filmových témat. Je to jedna z největších animovaných ujetostí, s jakou jsem měl kdy tu čest a to od 50. let počínaje Pepkem námořníkem či Road Runnerem po dnešní animované japonské šílenosti. Powerpuff svým nápadem, rychlostí a kombinací totální infantilnosti s neuvěřitelně černým humorem drtí veškeré kreslené grotesky a nabízejí absolutní nonstop zábavu. K tomu je třeba přičíst ještě úžasnou rychlou nakopávací hudbu, která tento šílený nářez ještě úžasně podbarvuje. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Fakt pěkné vizuální zpracování, ale děj je stejně dementní jako kdysi třeba "nindža korytnačky":) ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Holt jsem infantilní, ale já se u takových ptákovin vždy úžasně bavim. Tři holčičky se super silou ( zničit město jen obyčejnou hrou na honěnou? Kam se na ně padouši hrabou...), opice Mojo Jojo s plánem na ovládnutí světa a spousta praštěných vtipů. Prostě pohoda. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Teda nevím, ale tenhle animovanej úlet mě časem bavil čím dál tím míň a ke konci už bych málem usínal (a nebýt těch pištivých hlásků, mohlo se mi to i povést). ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsme měli Cartoon Network a toto byl jeden z mých nej seriálů (stejně jako Dexter, Kráva a kuře a hafec dalších). Tento film je ale něco trochu jiného než seriál, pokouší se popsat, co se stalo před seriálem, tj. jak přišli PPG na svět a jak poprvé drtli M.J.... To je podáváno stejně humorně, parodicky a impozantně jako v seriálu. Pro ty, co seriál dosud neviděli, by to mohl být zajímavý vstup do světa tohoto cartoonu. Pro ty, kdo znají seriál (jako já), to bude takový jeden velký díl, nadmíru dobrý, se spoustou skvělých momentů (jen tam nebyli RRB nebo On)... Jo, kdyby měl někdo kontakt na Genndyho Tartakovskyho nebo Craiga McCrackena, přihrajte mi ho. Docela rád bych jim poděkoval :-D ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl tuze malý, tak můj otec koupil satelit, byla z toho událost. Já chytal Cartoon Network a koukal jsem na tento kanál ve dne v noci, ačkoli jsem mu nerozumněl... Díky tomuto filmu se mi to vybavilo, ale to je tak vše... Celý film je kupodivu docela tupý, trapný a obehraný. Na filmu je vidět typická cartoonská malba - samá kolečka a čtverce, to vše je opravdu hodně pestře vybarveno.. Jako nejlepší se mi jevil předfilm(?) Dexter. Jeho nápady a vyrážky jsou opravdu impozantní a za tuto malou vložku jsem se bavil mnohem více než za celý Powerpuff Girls, i když Dexter byl z podobných pohádek vždycky můj nejoblíbenější, protože měl jednoduchý přímočarý a pochopitelný děj. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se podíval jenom pro to, že za tím stojí Craig McCracken - tvůrce mého oblíbeného Domova pro smyšelné kamarády a ještě oblíbenějšího Wander na cestách a pak taky Dexterovu laboratoř, srdcovku z dětství, ale Powerpuff Girls film na víc jak 3* nevidím. Jako jo, něco tady je celkem fajn, taky je to celkem velká ujetost jako ty ostatní seriály, co pocházejí od stejného autora, ale upřímně, chvílemi jsem se docela nudil. Hlavní postavy sice celkem fajn (nejvíc Buttercup), ale nakonec mi tohle přišlo jako normální epizoda zbytečně roztažená na celovečerák. Co se dá dělat, třeba je seriál lepší. Zkoušet ho budu určitě. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý koukal jsem u dědy na Cartoon Network, když ho pak zakódovali přesedlal jsem na MTV. No ale o co mi jde. Cartoon Network mi ukázal, že neexistují jen stupidní pohádkové animované seriály, ale existují i animované seriály při kterých se pobavite. Jedním z těch seriálů které jsem sledoval byl krom Dextra Wacky Races a Cow and Chicken také Powerpuff Girls. Tento seriál byl úžasný hlavně charakteristickými pištivými hlásky hlavních hrdinek, drsnými hláškami, nekončící akcí a vtipem, stejně jako tento film, takže jsem potěšen, také se mi splnil sen, díky za připomenutí dětských let. ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Hoci samotná tematika PPG je veľmi banálna na prvý pohľad, myslí si, že tvorcovia vytvorili akúsi malú paródiu na Marevellovských superhrdinov. Seriál prestáva byť inovatívny a stráca na kvalite. Pravým opakom je ale tento pilotný film, ktorý sa vyznačuje veľmi kvalitným spracovaním či už animačne alebo príbehovo. Klasická animácia je obohatená o 3D animáciu, ktorá dodáva scénam dynamickosť a zvyšuje celkový umelecký vnem. Príbeh v rámci sveta PPG je taktiež veľmi vydarený. Pravdaže v globálnom merítku nejde o žiadne výnimočné dielo, skôr podpriemer, ale moju sympatiu si mile dievćatká získali. ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Další trojice postaviček, která mě provázela dětstvím. Díky tomuhle jsem se ve svých 6-7 letech naučila anglicky a polsky. :D ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Kedysi to bolo super, ale s pribúdajúcimi rokmi sa pohľad na vec stáva kritickejším a kritickejším až dospejete k presvedčeniu, že vám to nemá čo povedať a neexistuje žiaden racionálny dôvod aby ste tomu venovali svoj čas. Každá časť prakticky rovnaká (teda akási základná schéma je dodržaná vždy) a dej hlúpučký. Pre deti je to jednoznačne skvelá zábava. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl animace se mi vzdy velmi libil, vidim podobnost s Renem a Stimpym. Bohuzel dej filmu je zoufale jednoduchy (z nepratel je tu pouze Mojo a kratoucce zombii gang) a cely film je jen umele natazeny. Nastesti pouze na hodinu a ctvrt. Komprimovane do jednoho dilu by to vypadalo lepe. BTW Craig McCracken na devianartu zde : cmcc.deviantart.com, je tam uplne prvni kresba holek. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

V detstve boli Neporaziteľné sestry a Martinove záhady moje topovky (možno ešte Scooby-Doo). A tak som mal obavy, či už som nie som na toto príliš starý. Ale za dve minúty som bol naspäť v mojich 8-10 rokoch, keď som o víkende kvôli tomuto vstával aj o šiestej ráno. :-) BTW, tá rocková pieseň behom tituliek je chytľavá. ;-) ()

Reklama

Reklama