Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Martin Elinger nastupuje jako praktický lékař v malebném beskydském městečku Protějov. Kdysi úspěšný chirurg si musí nově zvykat především na komunikaci se zdejšími lidmi, což rozhodně není jeho silná stránka. Už ve vlaku neudělá zrovna nejlepší dojem na místní učitelku Lídu Klasnovou. V ordinaci na něho pro změnu čeká přidrzlá zdravotní sestra Irena. A svérázní jsou i někteří pacienti, jako třeba hajný Rejner, který si stěžuje, že mu rostou prsa. Většina ostatních pak chodí do ordinace hlavně proto, aby si dala kávu z automatu a jen tak poklábosila. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozjezd perfektní díl. Donutil sice nepatří mezi mé velké oblíbence, avšak role mu perfektně sedí. Prvotní setkání s postavami naznačuje, že takto koncipovaný seriál může skvěle fungovat. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě příjemný úvodní dvojdíl k oddechovému seriálu. Dění na venkově je možná vykresleno až přehnaně hloupě a lidé přehnaně nesnesitelně, ale je zjevné, že jde o nadsázku, aby ještě více vynikl příjezd Pražáka do nového světa. České televizi se při tvorbě tohoto seriálu povedlo přejmout alespoň něco z klidného a nenuceného humoru z původního seriálu, a tak má prozatím jediná výtka míří na pana Donutila, protože si nejsem jistý, zda přeci jen nemá již o nějaký ten rok navíc na to, aby hrál postavu doktora Martina. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná je to jen o zvyku, ale doopravdy je pan Donutil ten pravý pro roli doktora Martina Elingera? Nebudu dělat předčasné závěry, nicméně jelikož se jede opravdu podle stejné šablony anglických dílů, nemá už nic moc co překvapit a trochu se bojím, že to bude nuda. ()

Candid 

všechny recenze uživatele

Irenka musí být vskutku vymaštěná, když si nepamatuje jméno pacienta, který je bratrem její kamarádky, která se podle všeho, že Irenku doktor vyhodil, dozvěděla dokonce jako první. Ta by zasloužila vyhodit hned. Jestli má být vtipné, že se místní lidé chovají povětšinou jako idioti... No, nevím, nevím... Tohle není úplně šálek mé kávy. ()

Reklama

Reklama