Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martina zaujme chraptící pan Fiala, kterého se mu, díky správné diagnóze, podaří včas hospitalizovat v nemocnici. Při hledání bydliště jednoho dětského pacienta Martin znovu naváže kontakt se svobodnou učitelkou Lídou. Ta mu vyčte, že k Fialovi neprojevil dostatečně empatický přístup a rozhodne se jej navštívit v nemocnici místo něj. Když Martina již poněkolikáté rozčílí Irena, kterou považuje za neschopnou, dá jí výpověď. Tím si ovšem znepřátelí celé městečko. Naštěstí má v Protějově aspoň jednu spřízněnou duši, svou tetu Marii, která tu léta žije. A také jednoho pouličního psa, kterého se ale naopak snaží neúspěšně zbavit. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Také znám Gabrielu Marcinkovou z Tajných životů, kde ztvárnila diametrálně odlišný charakter, avšak její herecké umění dokazuje, že ji nelze tak snadno škatulkovat, neboť Irenu hraje parádně. Vtipná a zdařilá epizoda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

G.Marcinková dostane vyhazov jako Martinova sestřička a pak zase ne. Marcinková se mi hrozně líbila v seriálu Tajné životy, kde hrála citlivou, smutnou, křehkou ženu na útěku před mačomanželem - to sem si ji zamiloval, ale v tomto seriálu si na ni respektive tu její postavu musím zvykat. ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Doktorovi se mi líbí hlavně to, že léči a zbytečně nekecá. To dnešní lidi nemají rádi. Chtejí si povídat a otravovat a pak pomlouvat. Stejné je to s učitelama, rodiče nechtějí aby jejich dítě naučil, ale aby se k nim choval slušně. A pak i v práci. Zaměstnavatel nechce, abychom vyráběli a vynalézali, ale chce abychom nosili roušky. Je to takový ten proamerický debilní svět. Ale podle hvězdiček se mi nezdá, že to náš divák pochopil. No a v neposlední řadě jsou tady ty kozy ()

Reklama

Reklama