Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Martin Elinger je hostem v místní rozhlasové relaci Karolíny Sovové, ale jelikož není příliš povídavý typ, jeho výstup spíš zavaří moderátorce. Místní instalatér Brázda se pohádá se synem Milošem, který chce nechat rodinného řemesla a věnovat se počítačům. Po mnoha náznacích se Martin nakonec rozhoupe a pozve Lídu do restaurace na oběd. Nechtěně mu to ale překazí jeden z pacientů. Ve vesnici brzy na to vypukne epidemie průjmu. Martin se zprvu domnívá, že nemocní se infikovali v hotelovém bazénu. Poté usoudí, že problém je zřejmě ve vodě z kohoutku. To ale místní neradi slyší, bojí se, že když se to rozkřikne, přijdou o turisty, kteří jsou pro jejich existenci zásadní. Robert Fiala se mezitím chystá žalovat školu, která ho nedávno propustila. Neprávem ji obviňuje, že výpověď dostal ze zdravotních důvodů. Během pátrání po zdroji epidemie průjmu nakonec Martin učiní nečekané odhalení. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák doktor Elinger :)) ten nemá zrovna štěstí, ale je milé, že neprásknul s tou vodou z "Alp" Brázdu a udobřil ho s jeho synem... Mimochodem to byl nápad čepovat tu vodu za stodolou :) ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda byla pěkná.Pan Donutil mě nezklamal.Dr.Martin zde hledá příčinu choroby,která vznikla z vody a která u nich ve vsi nakazila více lidí.Dávám 3 hvězdy a to hlavně za výkon pana Donutila coby vesnického doktora,který je morous.Tento seriál se mi líbí,i když jsem viděl jen několik epizod. ()

Reklama

Reklama