Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lída pozve místního policistu Tomáše na ples. Nesmělý mladík, který je do ní zamilovaný, navštíví doktora Martina Elingera a svěří se mu se svými pocity méněcennosti, co se sexu týče. Lídin žák Péťa Krása je nespravedlivě obviněn, že poničil v lese fotopasti. Bude je muset zaplatit. Martin musí mezitím navštívit pacienta, správce parku Horáka, v jeho odlehlém obydlí v horách. Brzy zjistí, že muž je psychicky vyšinutý, a odmítne mu předepsat prášky, na něž je zvyklý. Tomáš jde večer s Lídou na ples, Péťa zatím potají uteče z domova a rozzuřený Horák si rozhodne léky opatřit po svém. Martinovi se ale podaří odhalit, že skutečný ničitel fotopasti měl zcela zvláštní osobní důvody. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna velká show strážníka Tomáše a velký příběh medvěda Standy, kterého nikdo nikdy neviděl, ale všichni jej znají. A doktor se s ním také seznámí, i když jiným způsobem, než by čekal. A do toho ještě malý Péťa, kterému nikdo nerozumí. Povedený díl, kde hodně místa dostal Robert Mikluš a svou chvíli slávy rozhodně využil dosyta. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

To máte, když vás chřipka upoutá na sofa a uzurpátor ovladače neprohlédne úskok tvůrčí skupiny oddechu a zábavy a donutí vám Donutila se zpovykaným komparzem bez dozoru... Zato už chápu ty tlaky k uznání statusu umělce. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bankéř alias veterán z Bosny Jeřábek jako schizofrenik - rozverný donutilovský seriál moc zatím nedokáže zkombinovat věci s vážnějšími tématy, ale jinak příjemný oddychový díl. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama