Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ordinaci doktora Elingera navštíví Yvona, místní kuchařka ve školní jídelně, která si neví rady se svou hyperaktivní dcerou Denisou. Když jí Martin odmítne předepsat „tlumicí" léky s tím, že za chováním dcery stojí podle něj spíš její nedůsledná výchova, rozhodne se Yvona jednat na vlastní pěst. To Antonín Brázda má přesně opačný problém – bez přítomnosti Miloše, který je stále na studiích v Praze a nedává o sobě moc vědět, z jeho života vyprchala energie. A je to právě Martin, kdo ho postrčí k poznání, že by potřeboval do života novou výzvu, čehož se Antonín chopí s vervou sobě vlastní. Mezitím se ze své krátké pražské zastávky nečekaně do Protějova vrátí policista Tomáš Topinka. Jeho podivné chování vzbudí ovšem u obyvatel městečka obavy, příčina začne záhy zajímat také Martina. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká televízie to jednoducho umí. Aj z takéhoto nenávideného telenovelového formátu dokáže vyčarovať niečo naozaj zaujímavého. Necelá hodinka utečie ako voda. Miroslav Donutil je donútený hrať postavu celkom odlišnú od svojej prívetivej povahy, a je to pán herec, pretože je v tom tak prirodzený, akoby bol takýmto asociálnym introvertom naozaj. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamaní. První řada Doktora Martina se mi docela líbila a zrovna úvod tam byl dost dobrej, pak se tomu vyrovnala už jenom epizoda s Krobotem. Čekal jsem, že ve druhé řadě se děj,povaha Martina a celkově scénář posune někam dál. A bohúžel je to pořád to samé. Trochu už nechápu o čem to má vlastně být. A doufám, že další díly přinesou zajímavější zápletky a víc humoru. Zde nutí k pousmátí jenom některé suché hlášky Doktora Martina. Jinak nic. Není to špatné, ale nemá to nějak čím zaujmout a hlavně je to čím dál naivnější. V momentech které asi jsou brány vážně mají zase tvůrci problém v divákovi vyvolat nějáké emoce. Působí to celé dešně úměle a je to škoda, protože kdyby si někdo dál větši práci se scenářem, jednotlivými charaktery postav mohl by z toho být opravdu být takový seriál jaký tvůrci pravděpodobně udělat chtěli. Milý, ničím nenáročný. Seriál pro obyčejné prosté lidi,. Ale něco tomu chybí. Právě jdu na druhou časť dvoudílu která bude obsahovat druhý díl (krásná věta.) Ale nevím jestli bude něčím jiný. Na závěr musím podotknout, že Sabina Remundová je strašná herečka. Talent své slavné maminky očividně nezdělila. Má velký problém se nějak vžít do své postavy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2015 a 2016 natočil režisér Petr Zahrádka rodinný seriál "Doktor Martin". Boli vyprodukované dve série, každá z nich obsahuje šestnásť epizód. Dej je situovaný do malebnej obce v moravsko-slezských Beskydách, kde si otvorí súkromnú ordináciu doktor Martin Elinger, ktorý tam prišiel z Prahy. Je to svojrázny medik. Dosť arogantný, poriadne ironický. Na druhej strane je to však skúsený odborník, ktorého len tak niečo nezaskočí. Úvodná, v poradí prvá epizóda z druhej série sa volá "Ospalá diera". Doktor Elinger má starosti s otravnou pani Yvonou, ktorá si nevie poradiť so svojou hyperaktívnou dcérou. Antonín Brázda ho tiež zaťažuje svojimi depresívnymi stavmi a do Protějova sa vrátil aj policajt Tomáš Topinka, ktorý trpí akousi záhadnou spiacou chorobou. *** ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v přesně vyměřeném tónu, a i proto mi není jasné, proč hned první díl druhé série Česká televize vysílala dohromady s druhým dílem. Seriál totiž nemá nato, aby bavil skoro dvě hodiny. V prvním dílu se ve své podstatě nic neděje až do závěrečného pádu mladé holky skrze dveře a téměř její vykrvácení. Je to asi zatím nejslabší díl seriálu a kromě pár vtipných scén s policajtem Topinkou nestojí za zmínku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama