Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska hýbe Protějovem! Do Martina se zakouká jedna z jeho pacientek – majitelka místního hotelu Karin Vajdušová, která se k němu snaží dostat i za cenu vymýšlení si zdravotních problémů, což nelibě nese nejen Martin, ale i žárlivá Lída. Svého ctitele nachází překvapivě i Marie – v mladém malíři Edovi Milířovi, který trpí epileptickými záchvaty. Do Protějova se vrací konečně Miloš Brázda a nestačí se divit, co všechno se změnilo. Setkává se tu s Michalem, svým dávným sokem ze školy, a navíc zjišťuje, že otec pověsil instalatéřinu definitivně na hřebík, což mění situaci i pro něj. Do toho se u něj ještě začínají projevovat příznaky poruchy spánku, které v Martinovi vyvolávají otázky, zda v Praze opravdu Miloš jen studoval, jak všem tvrdí. Tomáš Topinka se mezitím vrací do normálního života bez fobií s velkou parádou – rozhodne se uspořádat pro všechny své přátele narozeninovou oslavu v hotelu Karin Vajdušové. Obzvlášť pro Martina to bude nakonec dlouhý večer, na jehož konci zjistí, že ony epileptické záchvaty Edy Milíře mají možná daleko prozaičtější vysvětlení, než si kdo na začátku myslel, a že zbavit se nechtěné ctitelky pod tíhou okolností nemusí být zas tak složité. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl křížence mezi Hausem M.D. a Bergfelčarem. Skoro si začínám myslet, že zamilovat se do morouse je velké potěšení. Pobavila malá ozdravná exkurze do života rentiérek. Kurňa, já se snad na ten důchod začnu těšit!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2015 a 2016 natočil režisér Petr Zahrádka rodinný seriál "Doktor Martin". Boli vyprodukované dve série, každá z nich obsahuje šestnásť epizód. Dej je situovaný do malebnej obce v moravsko-slezských Beskydách, kde si otvorí súkromnú ordináciu doktor Martin Elinger. Je to svojrázny medik. Dosť arogantný, poriadne ironický. Na druhej strane je to však skúsený odborník. Štvrtá epizóda z druhej série sa volá "Láska pod psa". Do Protějova sa vrátil zo štúdií v Prahe syn reštauratéra Brázdy. Ukáže sa však, že viac ako škole sa tam venoval nočnej práci na letisku. To sa podpísalo na jeho zdravotnom stave. Stará Marie Loukotová si začne milostný románik s výrazne mladším maliarom. Karin Vajdušová, majiteľka Penziónu u Rysa, sa pokúša všetkými možnými prostriedkami získať lásku doktorka Elingera. Ten jej city neopätuje. Policajt Tomáš Topinka usporiada veľkolepú oslavu svojich narodenín. *** ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře Martin přejel psa Lízinku a místo aby jí to řekl tak ho raději zabalí a strčí do mrazáku... Dobře se Karin motá kolem doktora a on přitom nemá vůbec o ní zájem... Chudák Lída si to špatně vysvětluje... "už mi stojí jako svíce... :))) - - - myslel jsem ty vaše deprese" ;) to byl teda dárek za všechny prachy, ale ta facka sedla.... Nakonec se snad i Lída dočká ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z průměrných dílů, který ale dokáže v určitých částech pobavit. Přestože celou dobu čekáme na pointu, dr. Martin opět dokáže z problému udělat mega problém a vyřešit ho svým způsobem. Vztah Lídy a Martina se zatím nikam dál neposunul, Irena je čím dál víc závislá na hazardních hrách, tetička si užívá s malířem a Michal se vrací z Prahy, kde místo studií makal a přitom se ještě nakazil spavou nemocí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama