Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Protějova přijíždí nečekaná návštěva – bratr Tomáše Topinky René. Irena ho vzhledem k jeho profesi malíře rovnou zapojí do akce malování ordinace, proti které Martin brojí, ale neúspěšně. Toho spíš zajímá Reného roztěkané chování, které jeví příznaky závažnějšího problému. Antonín Brázda si dělá starosti o svého syna Miloše, jehož vztah s Irenou prochází krizí. Když se mu Irena svěří, že jí vadí Milošova fixace na ni, i to, že nemá žádné zájmy ani přátele, Antonín nelení a snaží se svému synovi promluvit do duše. Miloš na to konto rozjede dost svéráznou strategii, jak Irenu získat zpátky. Lídě svitla naděje na nové bydlení, které je ale vázané na Martina. Pan Stašek by rád Lídě prodal dům a přemístil se do domova s pečovatelskou službou, k čemuž potřebuje od Martina doporučení. Martin k tomu ale, k Lídině vzteku, zatím nevidí důvod. Tomáš Topinka, který se celou dobu strachuje o to, že by Reného podivné chování mohlo značit rodinnou dědičnou chorobu, se nakonec přiklání k tomu, že jeho bratr užívá drogy. Překvapivou odpověď na skutečné příčiny Reného obtíží odhalí ale opět teprve Martin. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl, kde mi chybělo více vtipu. Humor táhl Topinka, což je přece jen trochu jednoduché. Případ Topinkova bratra byl nicméně celkem zajímavý, tahanice o bydlení už méně. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady dílů, který nepřinesl vůbec žádné emoce, možná malinko humoru, ale jinak další standardní díl. Policistovi Tomáši Topinkovi přijel na návštěvu brácha, ale už od začátku je jasné, že má nějaký zdravotní problém. Irena s Milošem řeší další řadu neshod ve svém vztahu, Lída se snaží najít ubytování a mezi tím vším nějak proplouvá Elinger. PS: Vidět po dlouhé době Mojmíra Maděriče bylo fajn, už ani nevím, kdy a kde jsem ho naposled viděl ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekedy už mám v tomto seriáli pocit, že sa musia vymýšľať úplne nepravdepodobné kraviny. Tak sa chlapec spovedá so vzťahovými problémami akurát svojmu budúcemu svokrovi, policajt doma prehliadne chemické laboratórium a doktor nechtiac zariadi invaliditu starého pána. Tiež jeho hra na doktora Housa nie je celkom to pravé do takéhoto komediálneho seriálu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gábina Marcinková namalovaná na zdi ordinace mne celkem dojala a nekompromisní Donutil zaujal jednoznačný postoj k této kresbě. V těchto dílech se Donutil chová hodně nesympaticky .... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"takže neumřu...? - - - jednou určitě, ale ne dnes..." chudák doktor Elinger nemá zase klid... Všichni ho štvou a on nemá chvilku klidu... Joj Topinka je vážně exot...! Martin zase perlil a chudák Lída... Nakonec bylo milé jak se díval na její ultrazvuk ;) ()

Reklama

Reklama