Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin dál pokračuje v boji se svou fobií z krve a vypadá to, že úspěšně. Zvládá už ošetřovat k překvapení všech i krvavá zranění. Co zvládá o něco méně, jsou emoce, které v něm propuknou po příchodu Daniely Králové do Protějova, což je Lídina porodní asistentka. Martin si myslí, že pod jejím tlakem Lída odmítá užívat antibiotika, která jí předepsal, z čehož vzniká nepříjemné tření nejen mezi ním a Královou, ale i Lídou.

Antonín Brázda našel v nové kuchařce Květě zároveň i svérázného dodavatele zvěřiny do kuchyně své restaurace. I když jsou Milošovi dovezené kusy masa čím dál víc podezřelé, Antonín to přes vzájemné koketování s vdanou Květou odmítá. Až když je Martin přivolaný k jejímu nemocnému manželovi, vyplouvá celá záhada na povrch. Lída vyslechne za zavřenými dveřmi rozhovor Martina s Editou, ze kterého vyplyne, že Martin místo chirurga v Praze dostal. Pro Lídu je toto zjištění bolestnější, než možná čekala. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V hlavní roli teploměr a zvěřina od KVětušky. Sice bylo jasné, odkud vítr fouká, ale opět jsem se dobře bavil. Seriál směřuje k jednoznačnému cíli, ale dnes jsem cítil vážné zaváhání. A tedy naději... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrný díl tentokrát zaměřený především na novou kuchařku u Brázdů, která se svým manželem sbírá přejetou zvěřinu a tu pak doma vesele pořádají. A jak všichni čekáme, brzy se dostaví zdravotní problém jako stvořený pro Elingera. Jinak vztah Lídy a Martina nabírá na obrátkách díky Lídině porodní asistentce Bydžovské, která je svérázná a hlavně vyloženě protivná. PS: proč se postava Lídy chová jako puberťačka, to vážně nechápu. Občas je její postava napsaná hodně naivně. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi už je načase seriál ukončiť, lebo sa zdá, že melie z posledného. Prejavuje sa to stupňovanou hlúposťou postáv, aj keď doteraz boli aspoň čiastočne v poriadku. Doktor chystá odchod a aj sám asi pochopil, že v tej zapadnutej dedinke sú ľudia, čo ho majú napriek všetkému radi. ()

Reklama

Reklama