Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nastal Martinův poslední ordinační den, čehož se všichni v Protějově snaží samozřejmě na poslední chvíli ještě využít. Martin se snaží dát do pořádku i záležitosti s Lídou, které se kvapem blíží termín, ale ta o to nejeví přílišný zájem. Do ordinace přichází taxikář Tom, který po doktorovi žádá prášky proti únavě. Když později během protějovského jarmarku omdlí tělocvikářka Dáša a vyjde najevo, že její muž je právě Tom, dochází Martin k překvapivému původci jejích zdravotních obtíží – ekologicky a ekonomicky smýšlejícím Brázdům. Jenže tím drama nekončí, protože Tom, kterému hrozí podobný kolaps jako u Dáši, právě veze Lídu v pokročilém stádiu těhotenství na kontrolu do nemocnice. Martin se pouští do závodu s časem, na jehož konci se mu změní celý život. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série Doktora Martina relativně šla, dokonce tam byli některé díly vyloženě povedené. Druhá je mnohem naivnější a přehnanější. Tvůrci z diváka dělají blba, anebo si myslí že je blb. Jak si jinak vysvětlit spousta nesmyslů (nejenom) v tomto díle. Čvančarová je po velké autonehodě absolutně v pořádku, dokonce zá pár minut úspěšně porodí v hospodě. Mezítím všichni poslouchají cizí rozhovor jak estébáci. Dále tady máme lékarnici co jen tak začne líbat doktora, který na to vůbec nereaguje atd. atd. atd. atd. Protějov mi tak trochu připomíná budovu blázinnce: Je to málá díra, ale vyskytují se tam ty nejvzácnější, nejdivnější případy, všechno tam musí zachraňovat doktor protože ostatní nejsou vůbec normální, ale všichni se tam mají strááášně rádi. Jako v blázinci, ne? Ano, mám s tím svoje zkušenosti. Brrrr, mááám. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milý a příjemný díl, ale také napětí a dojemné momenty, kde doktor řevem a urážkami konečně odhalí také své nitro. Ve srovnání s nekonečnými telenovelami prostě povedený díl seriálu. I díky fajn obsazení, a to opět i v epizodních rolích. V ději jsou sice některé věci až nesmyslné, ale celek u mě prostě funguje. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohodový a ke konci velmi příjemný díl, ve kterém se Martin sbalí a chystá odjet z dědiny do Prahy. Musí ale ještě k případu otravy, který také zasáhne do těhotenství Lídy Klasnové. A Martin konečně malinko změkne. Humorný i mírně dramatický díl. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár horúcich chvíľ lúčenia, jeden žltý sveter a nepekná rozlúčka s malou pionierkou. V posledných deň práce je prípadov najviac a najzaujímavejších, a ako sa patrí v dnešnej dobe, tak s online prenosom. Keby sa vynechal blud s neškodnou brutálnou haváriou, tak by celý diel dával normálne aj zmysel. –––– Chápete to, konkurencia je veľká a biznis neúprosný. Nie každý sa môže celé dni promenádovať po meste v obleku. –––– Jeho stav vyžaduje okamžitou dávku alkoholu! ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOL poslední den doktora Martina v Prostějově... Od lékárnice dostal nejenom svetr, ale i polibek... :))) Topinka umí pobavit bez něj by to ani nešlo... Nakonec dochází k autonehodě taxíku ve kterém se nachází Lída :(( teda vypadala hrozně... Nakonec začne Lída rodit a Martin se konečně vyjádří a zůstanou spolu... Oooo konečně bylo na čase...! ()

Hidan 

všechny recenze uživatele

Tenhle konkrétní díl za mě sráží cca poslední půlhodinka. Vyzdvihnu z ní jednu věc - ženu, co si projde těžkou autonehodou a porodem, a nakonci vypadá naprosto stejně jako předtím, nehledě na fakt, že nejeví sebemenší známky únavy. Asi trochu jinej level. Jinak s dílem problém nemám, líbil se mi. ()

Reklama

Reklama