Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do ordinace už nastoupila nová doktorka Diana Dobešová, která má nahradit Martina. Ze začátku vypadá všechno idylicky – doktorka předepisuje lidem léky na počkání, což ale hlavně na Martina nepůsobí úplně důvěryhodně. Má pocit, že lékařka je časovanou bombou, která jen čeká, až vybuchne. A jako vždy se nemýlí. Mezitím Martin stále ještě otálí s nástupem do Prahy a zůstává s Lídou a dítětem v Protějově, což oba dostává pod těžkou palbu gratulací místních obyvatel. A pak je tu Tomáš Topinka, který má ještě jiný, dost delikátní důvod, proč by ho doktor měl vidět, ještě než odjede. Obecnou radost nad narozením dítěte přeruší ale šokující zpráva o Marii. Ta po autonehodě zůstává v kómatu a bojuje v nemocnici o život. Lékaři jí moc šancí nedávají, ale Martin věří do poslední chvíle. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skončilo to asi tak, jak všichni očekávali. Nová doktorka pro Protějov je katastrofální a má co dělat sama se sebou, natož aby ještě dokázala léčit. Elinger tak hasí, co se dá a zároveň se rozhoduje, zda opustit Lídu s dítětem, nebo zůstat ve vesnici a dál pokračovat v lékařské praxi. Také závěrečný díl potvrdil, že seriál byl vtipný a podařený, ale také ono otřepané - první série prostě byla lepší. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel som, že náhradou bude nejaká normálna doktorka, ale táto je asi desaťkrát divnejšia oproti Martinovi. Snáď nikoho nenapadne o nej natočiť seriál, toto úplne stačilo. Tretia hviezda je len za príjemný a optimistický záver, ale za seriálom mi smutno nebude. ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

V každém dílu bylo něco co pobavilo. Tento nebyl vyjímkou a za tu doktorku feťačku, co tam sebou prdla na zem, musím dát 5*. ()

fugyx 

všechny recenze uživatele

Síce sa pokračovanie neplánuje, ale oceňujem, že ponechali otvorený koniec pre prípadné pokračovanie. Tá posledná scéna, v ktorej sa na pár sekúnd objavila Irena, stála zato. Elinger - ako vždy - chladný, ale nakoniec vždy pomôže. Ady Hajdu svoju postavu vyšperkoval do takej bláznivosti, aká je preňho typická, jeho obsadenie bola dobrá voľba. Osobne, bude smutno :) ()

Reklama

Reklama