Reklama

Reklama

Doktor Martin

(seriál)
  • Slovensko Doktor Martin
Trailer
Komedie / Rodinný / Drama
Česko / Slovensko, (2015–2016), 27 h 41 min (Minutáž: 51–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hrají:

Miroslav Donutil, Jitka Čvančarová, Gabriela Marcinková, Jana Štěpánková, Norbert Lichý, Václav Kopta, Tomáš Měcháček, Tomáš Jeřábek, Emília Vášáryová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Do malé vesničky pod Beskydy přijíždí nový obvodní lékař. Jmenuje se Martin Elinger. Až do té doby pracoval jako špičkový chirurg na specializovaném pracovišti v Praze. Teď jej čeká praxe obvoďáka a venkov se všemi svými charakteristickými znaky. Mezi ně patří i to, že všichni se všemi komunikují většinou na hodně blízkou vzdálenost. A to je hlavní kámen úrazu. Arogantní a ironický doktor sice profesně zvládá i ty nejsložitější případy, v běžné komunikaci s lidmi je ale jako slon v porceláně. Mezi své nové spoluobčany nezapadne a často si svým přičiněním komplikuje i ty nejjednodušší životní situace. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele HellFireFery k tomuto seriálu (1)

Doktor Martin (2015) 

Příjemné překvapení na poli českých seriálů, ke kterému jsem přišel čirou náhodou. Miroslav Donutil opět září. Nedává ze sebe sice nic nového, ale ti, kteří ho mají v oblibě, si určitě seriál budou užívat. Ostatní postavy jsou šikovně vybrané. Žádná není vyloženě otravná (zejména policista Topinka je excelentní) a každý díl se tak sleduje velmi snadno a s chutí. O komické momenty rozhodně není nouze a Donutil samozřejmě v tomto směru vede na plné čáře, ale překvapilo mě, že každým dalším dílem se více a více seriál věnuje dramatičtějším zvratům. V současné době jsem u jedenáctého dílu a už se nemohu dočkat dvanáctého. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Reklama

Reklama