Reklama

Reklama

Doktor Martin - Série 1

(série)
Komedie / Rodinný / Drama
Česko / Slovensko, 2015, 13 h 51 min (Minutáž: 51–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hrají:

Miroslav Donutil, Jitka Čvančarová, Gabriela Marcinková, Jana Štěpánková, Robert Mikluš, Norbert Lichý, Jan Hraběta, Tomáš Měcháček, Tereza Vilišová, Eva Leinweberová, Václav Kopta, Ivo Gogál (více)
(další profese)

Epizody(16)

Recenze (14)

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase nedělejme z toho nějakou katastrofu. Normální tv seriál, co se snaží odlehčeným způsobem odvyprávět mezilidské vztahy na jedné vesnici. Ano, některé záležitosti jsou slabší (vztah Donutila k Čvančarové je vyumělkovaně natahován), ovšem Doktor Martin je rozhodně lepší, než jiné srovnatelné české seriály ze současnosti mířené na určitou cílovku. 52%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo má rád Donutila dá i hvězdy navíc než já a komu je ukradený nebo je na něj alergický tak dá méně. Není to úplně moje krevní skupina , ale na zahnání nudného večera neškodné. Pozitiva: 1) Donutil 2) Beskydy 3) Čvančarová, Lichý, 4) technicky solidní tv seriál Negativa: 1) některé díly celkem bez vtipu až nuda nebo s trapným vtipem 2) Gabriela Marcinková je bohyně, ale ta její postava byla naprosto iritující 3) nějak až moc troškovských témat - řeší se velikost penisu, sado-maso hrátky, čtrnáctiletá stíhačka, neplodnost,smrdící dědula ... Podtrženo sečtena kvalitou a provedením to je jako the best of 3+1 s Donutilem plus příroda. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výhýbal som sa tomuto seriálu dlhší čas, ale nedostatok iného programu a účasť Donutila, ktorý to určite nemôže pokaziť, ma presvedčila. Vidiecke prostredie našťastie nie je až také vidiecke, ako v slovenských akoževtipných seriáloch, a tak nakoniec z toho bolo príjemné prekvapenie. (9.10.2015) –––– Po dlhšom sledovaní je prekvapenie ešte väčšie. Donutil je skvelý, dokáže zohrať asi čokoľvek a tak ani House v jemnejšom vydaní pre neho nie je problém. Ostatné postavy sú možno jednoduché, ale po čase má každá svoje dôležité miesto v seriáli. Po novoročnej epizóde Martin vs. alkohol, ktorú by som označil piatimi hviezdami, musím zvýšiť na štyri hviezdy. (29.11.2015) –––– Záverečný diel prvej série som kvôli kontroverzným reakciám sledoval trochu znepokojene, ale zapadol do série slušne. Príbeh tak príjemne priblblý, doktor klasicky nechápavý a zaver rozprávkový. (13.12.2015) ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál o díře plné nevzdělaných idiotů. Pár dílů seriálu jsem viděl před léty a hodnotil jsem ho třemi hvězdami. Po létech jsem seriál zhlédl celý a musím své hodnocení poopravit. Ke třem hvězdám přidávám jednu o kterou se zasloužila Čvanča díky své postavě a taky samozřejmě doktor díky svému vztahu k díře plné idiotů. Takže 5x ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2015 a 2016 natočil český režisér Petr Zahrádka rodinný seriál "Doktor Martin". Prvá séria obsahuje šestnásť epizód. Dej je situovaný do malebnej obce v Beskydách, kde si otvorí súkromnú ordináciu doktor Martin Elinger, ktorý tam prišiel z Prahy. Je to svojrázny medik. Dosť arogantný, poriadne ironický. Na druhej strane je to však skúsený odborník, ktorého len tak niečo nezaskočí. Trvalo mi trocha dlhšie pokiaľ som si na tento seriál zvykol, ale po zhliadnutí niekoľkých epizód sa mi to celkom zapáčilo. Krásne prostredie moravskosleských Beskyd ma očarilo a Miroslav Donutil v titulnej úlohe mi zapasoval. *** ()

Galerie (181)

Reklama

Reklama