Reklama

Reklama

Forever

(seriál)
  • Slovensko Nesmrteľný
Trailer
Drama / Krimi / Fantasy / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2014–2015), 15 h 45 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Ioan Gruffudd, Judd Hirsch, Alana De La Garza, Lorraine Toussaint, Joel David Moore, Donnie Keshawarz, Barbara Eve Harris, MacKenzie Mauzy, Janice Picconi (více)
(další profese)

Epizody(22)

Doktor Henry Morgan (Ioan Gruffudd) je hviezdou vo svojom obore patológie. Henry má však jedno tajomstvo – má 200 rokov. Keď mal 35, zomrel po prvýkrát. Kedykoľvek však zomrie, znovu sa narodí ako 35-ročný bez toho, aby akokoľvek zostarol. Morbídnymi experimentami sa snaží prísť svojej nesmrteľnosti na kĺb. Byť nesmrteľný má svoje výhody. Henry videl každý kút sveta, naučil sa veľa jazykov, vyšplhal sa na Mount Everest a miloval mnoho žien. Zažil však tiež mnoho zlomených sŕdc - prežil lásku svojho života, Abigail. Pre Henryho už teraz nesmrteľnosť nie je požehnanie, ale skôr prekliatie. (TV Doma)

(více)

Recenze uživatele Laerry k tomuto seriálu (1)

Forever (2014) 

Naprosto promrhaná zajímavá myšlenka nesmrtelnosti, jenž by se dala využít buď k drastickým neobvyklým úmrtím nebo naopak k absurdním komickým úmrtím, a to každou epizodu - jenže seriál zabředl do průměrných vod procedural cop shows kde se je ona nesmrtelnost jen povinným prvkem, který seriál odlišuje od tuctů jiných. Jelikož tu máme opět nepravděpodobnou dvojici (muž a žena), kteří se dají dohromady, aby řešili kriminální případy (alá Castle), ale doktor Henry trpí sherlokovským syndromem, který vždy svou dokonalou indukcí vše vyřeší během nanosekundy, takže si říkáte, co ta policie vlastně má za práci... Na Forever se tak dá koukat jen tehdy, pokud chcete vidět sympaťáka Gruffudda v dalším americkým seriálu, než mu ho zase zruší... ()

Reklama

Reklama