Reklama

Reklama

Poslové

(seriál)
  • USA The Messengers
Trailer 3
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Thriller / Sci-Fi
USA, 2015, 8 h 53 min (Minutáž: 38–43 min)

Hrají:

Shantel VanSanten, Sofia Black-D'Elia, Joel Courtney, JD Pardo, Elyes Gabel, Anna Diop, Diogo Morgado, Lane Garrison, Victor Slezak (více)
(další profese)

Epizody(13)

Záhadný objekt narazí do Země a skupina náhodně vybraných jedinců zemře kvůli energetické vlně, kterou náraz způsobil. Krátce nato se ale probouzejí a zjišťují, že se stali Anděly s jasným úkolem – zastavit přicházející Apokalypsu. Musí proto zastavit samotného Ďábla a čtyři jezdce Apokalypsy, k čemuž jim mají pomoci speciální dary. (AXN)

(více)

Recenze (27)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Co jsem komu udělal. Tohle dokoukat bylo za trest, doslova. Od špatných herců, ke špatným dialogům a zase zpátky, skrze šíleně tuctový příběh s tak otravným náboženským kontextem, že by se z toho jeden posral. Celé to je navíc zabalené v klasickém CW "teen-friendly" vizuálu, tudíž podfinancovaný šmejd. Seriously, zahodit hodinu života tímhle, když tam venku existují desítky mnohem lepších (a teď to myslím skutečně doslova) seriálů .. to je hodně velkej risk, který bych už nikomu dalšímu nedoporučil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně moc jsem chtěl, aby se mi Messengers líbili a proto jsem to vydržel až do sedmého dílu, ale dál už to nešlo. Pilot byl celkem nadějný a protože mám pro křesťanskou mytologii a Apokalypsu obvzláště slabost, docela jsem se těšil na pokračování. Jenže ta parta, co jí Bůh připjal křídla a vybavil speciálním schopnostmi, je totálně na pěst, z úst jim létají neskutečně stupidní fráze a jejich honba za čtyřmi jezdci Apokalypsy působí nejvíc jako hodně špatně napsaná kriminálka. A jestliže jsou necharismatičtí Boží poslové, tak pro Lucifera to platí dvojnásob a stejně jako jeho protivníci se chová jako úplný debil. Tím jsou sice šance na úspěch takřka vyrovnané, což by bylo jindy plus, ale tady se obě strany jen plácají na místě a dělají si drobné naschvály. Na nervy leze i ten agitační křesťanský podtext, který v tom zmaru vyniká. Tak snad příště. 30% ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Eh, námět mi nevadí, obsazení je fajn. Pro vyplnění dlouhé chvíle je to ideální, ale těžce pochybuji, že se to prokouše do druhé řady. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Nejako mi ušlo, že sa jedná o produkciu CW. Námet pôsobil celkom originálne, ale keby som vedel, že Messengers vysiela práve táto televízia, tak sa o nich ani nezaujímam. S televíznou tvorbou tejto stanice som totiž skončil už veľmi dávno, resp. v momente kedy som s ňou začal a nič na fakte nezmení ani tento seriál. Messengers tak trpia všetkými neduhmi stanice. Je to typický, naivný seriál zameraný na pubertálne publikum, bez akýchkoľvek ambícii, s obyčajným televíznym vizuálom a hercami z rad lacných topmodelov. A nič na tom nemení ani fakt, že sa to pokúša o ďalších Heroes mixnutých s prevarenými náboženskými motívmi. Toto nemá vyslovene ani šancu vyformovať sa do niečoho aspoň z diaľky zaujímavého. Opäť to bude iba teen-telenovela naťahovaná na 20+/- epizód, kde sa budú riešiť prachprosté vzťahy, dohromady sa nič zaujímavé nestane a nakoniec to niekto utne pre nízku sledovanosť bez jasného zakončenia. Skutočne nie je dôvod s tým strácať čas, keď sa v dnešnej dobe točí niekoľko skvelých a originálnych seriálov oceňovaných z každej strany. PILOT: 1,5* (3/10) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že na rozdíl od mnohých, jsem nikdy nezaujímala pohrdavý postoj k teenagerské stanici CW. Je to domov mé srdcovky Supernaturalu (i když ho podědila sloučením dvou jiných televizí) a na rozdíl od dalších komerčních stanic (kabelovky nepočítám, to je jiná liga), chrlících neustále jak přes kopírák další a další nudné kriminálky CSI, rodinné komedie, či provařená dramata z právnického nebo lékařského prostředí, nabízí poněkud originálnější alternativy v podobě různých scifi, fantasy a superhrdinských seriálů. Což já můžu. Jasně, nabízí je většinou v odlehčeném provedení pro náctileté, ale nepostrádají zábavnost a já si tam čas od času najdu nějaké to guilty pleasure (taková zlobivá upíří rodinka v The Originals mě baví i ve druhé sérii). A na rozdíl od mnohých mě neodpuzují ani biblická témata, pokud jsou zpracovaná hravou a zajímavou formou. Přes to všechno musím souhlasit, že je Messenger vážně hrozný seriál. S nevýraznými herci, směšnou zápletkou i dialogy a co je vůbec nejhorší, začíná nudit už ve druhém dílu a přiznávám, že dál jsem se nedostala. Ani se nedivím, že s ním CW nepočítá do dalšího roku, myslím, že zrovna tohle zrušení nikomu chybět nebude. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Další průměrný produkt z dílen The CW - v řeči nelobotomovaných lidí další zavrženíhodná kravina. Premisa přitom zpočátku nepůsobila až tak idiotsky, pro všemožné i nemožné modernizace biblických příběhů mám slabost, dokonce i úvod Lucifera jsem ustál a docela v něj věřil, třebaže zbytek obsazení je už od jeho představení na ránu. Jenže s přibývajícími díly se pochybný příběh plný ubohých postav mění ve směšnou telenovelu hrající si na osudovost, velkolepost, duchaplnost a kdoví jakou další -ost, přitom nakonec působí pouze jako další hloupost pro náctileté. Zhruba ve dvou třetinách přitom i tato prkotina mohla skončit v rámci možností s úctou, s tím že nejhorším dojmem by zůstalo všudypřítomné Satanovo hs-s-s-s-s (zaručeně jeden z nejvtipnějších momentů letošní televize objevující se v každé epizodě minimálně dvakrát!), ovšem namísto zaříznutí těch nejhorších příběhových linek se všechny dosavadní nesmysly proderou do popředí a Messengers spolu s tímto zvratem táhnou do společnosti těch největších seriálových průserů. Závěrečná scéna ale stojí za to, protože takhle vydatně jsem se u vážně míněné série nezasmál od posledního viděného Arrowa. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

No po druhém díle to vzdávám a naprosto určitě nepokračuji. Na sedm jezdců apokalypsy a podobné zhovadilosti v něčem, co se ani neformuje v něco zajímavé, opravdu nemám čas a ani sílu setrvávat. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Náboženská agitka zaobalená do hávu Heroes pro diváckou vděčnost? Tempem roztahané, obsahově neoriginální, herecky nevýrazné. Průměrný seriál, jež by se hodil do repertoáru tamějších televizí a jejich odpoledního vysílání. 45% ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"" Přestal jsem sledovat po třech dílech, nezajímavý seriál se zle podanou křesťanskou tematikou a zlým obsazením. Cituji: "Ďábel, který spadl z NEBE." Oblíbené postavy: Erin Calder. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí všech dílů musím konstatovat, že je to blbost a ztráta času. :D Patlanina všeho možného, nic originálního nás nečeká, takový seriál s teens pro teens.. :) sotva slabý průměr. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrubý námět je celkem zajímavý. Spojení klasických biblických témat zasazených do dnešní doby není špatný nápad. Jenže scénář je naprosto katastrofální. Za 13 dílů se stihnou dát všichni poslové dohromady, několikrát zase rozejít, zase sejít a mezitím si řešit i své lidské problémy, které absolutně nikoho nezajímají. Dejme tomu, že přijmu to, že jsem posel boží a musím zabránit apokalypse. Tak logicky budu veškerou svou energii, sílu a víru zaměřovat na tenhle úkol, protože pokud selžu, nemá cenu prostě nic jinýho řešit. Jenže ne. Tady jeden dává dohromady rodinu a ještě si najde holku, druhej pátrá po své rodině, kteoru celý život neviděl (wtf?), další řeší manželku, která se vyspala s jeho otcem (wtf??) nebo matka, která se sedm let snaží najít svého syna. Prostě naprosto šílený scénář, který se plouží těmi třinácti díly a vy se chcete zastřelit..nebo zastřelit všechny, co za tímhle seriálem stojí. Trojkové hodnocení tomu zasloužila devítka, která přišla se solidní twistem, který ale dostanete přímo v názvu epizody :) wtf??? ()

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele

teda já osobně co se sci-fi týče skousnu ledacos, ale tohle?! co to sakra...?! za prvé doufám, že to nebude prokvetlé náboženským fanatismem (středověk už je dávno pryč! a doufám, že ty andělí křídla jsou myšleny pouze metaforicky) protože jinak okamžitě končím... herci jsou posbíraní ze všelijakých vedlejších rolí jiných seriálů a evidentně to moc nefunguje... ta hlavní událost a následný příjezd armády, to bylo už vysloveně trapné a celkově jsem z toho měl tak nějak pocit, že z tohoto nic dobrého nevzejde... hodnotit raději nebudu a zkusím ještě počkat na druhý a možná třetí díl... potom uvidíme... Edit: Tak po třetím dílu doslovného utrpení opravdu ne!! Je to biblická fantasmagorie a jezdci apokalypsy tady mají mnohem lepší seriál Sleepy Hollow... Tohle je děsná snůška podprůměrných herců a stupidních dialogů... 9% by se tam možná naškrábalo ale to nestačí... ()

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Zdlouhavý úvod, než naši vyvolení padnou k zemi, absolutně selektivně vprostřed jiných lidí, s kterými to nehne. Čert kecá a svítí očima. A pak se děj dále táhne jak žvýkačka na botě, vizuálně obyčejné, schopnosti trapně ohrané, nábožensky pomatené. Reklama je záživnější. Nekoukatelné, nedoporučuji. ()

dalibor.durcak 

všechny recenze uživatele

Překvapení... Kdo by to řekl, že mne chytne seriál s "božským" námětem. A ono jo. Možná za to může příjemné herecké obsazení a rychlý děj, který má spád. Pro mne příjemné letní překvapení. S klidným srdcem však můžu říct, že jedna série stačila, téma se uzavřelo, vyřešilo. Za mne spokojenost. 60-70% ()

LadyD 

všechny recenze uživatele

Devil is my favorite ... Ano, jak už píšu v nadpisu, velice jsem si oblíbila postavu samotného ďábla. Byla jsem velmi zvědavá, o co se vlastně jedná, když jsem se o seriálu dozvěděla. Po zkouknutí pilotu jsem nebyla úplně přesvědčená, jestli chci seriál sledovat, ale teď jsem ráda, že njsem ho zkoukla. V posledních dvou epizodách to vzalo pěkný spád, co se děje týče a já jsem z toho vyloženě nadšená! Ikdyž nejsem zrovna fanoušek náboženské tématiky, tento seriál je jeden z mála takových, který mě baví hlavně kvůli tomu. A hlavně, prostě Ďábel je můj favorite :) Jediné co mě mrzí je fakt, že seriál po první sezóně končí :-( ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Pokud autoři tohoto seriálu, nemají hodně dobře spočítané kam to povede a kolik to bude mít dílů, obávám se že to zkončí stejně jako 99% stejných seriálů, kterým se nepodařilo udržet sledovanost. Pokud to bude mít víc jak 15 dílů, nevěřím že se dočkáme konce. Navíc se do seriálu opět vkládá mnou nenáviděná složka v podobě BOHA a víry. A klučina z křídlama ( které viděl v odrazu skla auta ) a pánbíčkářův synek, dávají vědět že se zde opět odehraje boj dobra a zla. Hodnotit po pilotu si netroufám. ()

Reklama

Reklama