Reklama

Reklama

Halt and Catch Fire - PC Rebelové

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 30 h 57 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé, Toby Huss, Scott Michael Foster, Aleksa Palladino, Jenna Bryant, D.B. Woodside, James Cromwell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Joe MacMillan, který byl dříve zaměstnán u IBM, přesvědčí své nové nadřízené v podniku Cardiff Electric, aby vstoupili do zostřující se soutěže v oblasti vývoje osobních počítačů a použili k tomu nejdůležitější produkt jeho dřívějšího pracoviště. MacMillan ke svému velkolepému plánu najde i spolupracovníky: Gordon Clark je vynikající inženýr, kterému se dosud nepodařilo realizovat jeho revolučně nové myšlenky, což vytváří nepříjemné napětí ve vztahu s manželkou. Cameron Howe je rozmarný génius, který účastí na McMillanově ne zrovna poctivém projektu dává v sázku celou svou budoucnost. Je to příběh o vášni inovovat, o pocitu člověka, který stojí na prahu události, jež otřese světem, a chce bojovat za své cíle, ať už za ně bude muset platit jakoukoli cenu. (MGM)

(více)

Recenze uživatele geklon k tomuto seriálu (1)

Halt and Catch Fire - PC Rebelové (2014) 

AMC se s tím nemaže. Na smrt nemocný profesor fyziky, který je donucený kvůli své finanční situaci vyrábět nejkvalitnější perník všech dob. Přerod komiksového úkazu Walking Dead, kde to se hemží chcípáky, kteří si prostě říkají u kulku mezi oči. MADMEN. Všechny zmíněné seriálové skvosty posledních pár let jsou dost dobrý důkazem, že televizní stanice AMC to do budoucna nemá lehké. Neustále se od ní očekávají seriálové hity, které jen tak neomrzí....jsou vybalancované, tak aby u skončení jednotlivých epizod, si diváci nepřáli nic jiného než se dostal strojem času o týden v před. Jednou to asi přijde. A úrověň nejspíš klesne, ale hned to tak nebude. Pilot seriálu z prostředí revoluce v informačních technologií, zatím lehce naznačuje kudy se děj bude nejspíš ubírat, ale preciznost tvůrců a 80' atmoška je polhucující. Příběh je jednoduchý a plynulý a nemá za potřebí si hrát na cliffhangerový kolotoč, ze kterého se při delším sledování zvedal kufr. Navíc k tomu uchvatnýmu vintage vizuálu, tu maj fakt velemocný soundtrack. První sérka 85%. Druhá várka pc magorů, jakoby ubrala na tempu ve zvratech, ale o to víc se soustředí na vývoj postav. Ať se zdají sebeapsurdnější, nebo naopak klišovité, pracuje se s nima na výbornou. Na produkci, vizuálu nebo muzice nikterak nebráno. 83% ()

Reklama

Reklama