Reklama

Reklama

Ženy v lágru

(neoficiální název)
všechny plakáty

Recenze (8)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně BRUTÁLNÍ a násilný tzv. "pre-CAT III" exploiter. Celé je to vlastně o tom, jak několik desítek uprchlíků z Číny na pláži odchytí banda mafiánů obchodujícími s lidmi. Následuje hromadné uvěznění a pak takové věci, že jsem fakt šel do kolen!! Naprosto nejdrsnější snímek od SB!! Obrovská porce ženské i mužské nahoty, sexuálního násilí, extrémní scéna znásilnění mladíka úchylným bossem (fakt síla!!), naprostá beznaděj, stále se zintenzivňující se násilí ... Režisér Tun Fei Mou se později (ne)chvalně proslavil dvěma ultra extrémními snímky z Japonsko-Čínské války, které patří mezi desítku nejnásilnějších filmů historie. Již tady ale dokázal svůj až pekelný talent pro snímky tohoto druhu. Opravdu pouze jen pro otrlé. (pozn.: Naprosto nejdrsnější "WIPko", jaké jsem viděl...). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Příběh ilegálních emigrantů a jejich následný odchyt příhraničními gangy,který je následně ponižují,mlatí ,týrají,znásilňují a to všemi možnými způsoby.A rozhodně to nejsou žádní troškaři a svůj teror rozjedou ve velkým.Děj je sice úplně jednoduchej,ale o tom to vůbec není.Vše vynahrazuje všudepřítomná špína,řev,nahota a totální bezmoc.Ultra drsný a brutální snímek,který můžu doporučit jen velmi otrlým divákům. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rozhodně dobrý film. Od režiséra jsem viděl jako první ty jeho "slavný" vězeňský filmy který se mi ale nelíbily. Takže jsem očekával že tohle bude taky sračka, nicméně film se mi líbil. Je tu sice samoúčelná nahota která mě tu po chvíli srala. Ale násilí tu vůbec nebylo samoúčelný bylo skvěle zobrazeno aniž by působilo jakkoliv špatně nebo samoúčelně. Film je rozhodně zajímavej a při tom se odehrává na malým ostrůvku. Je tu pár silnejch scén, jako znásilnění a pozdější umlácení. Ale upřímě už jsem viděl lepší filmy, a sem tam tu je až nechutná roztahanost. Proto dávám jen silnější 3*. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nosným pilierom tejto hongkongskej drámy je nepretržité fyzické, psychické a sexuálne násilie, páchané organizovanou bandou kriminálnikov na skupine nelegálnych čínskych prisťahovalcov. V tomto ohľade je Da se extrémnym počinom aj na bezškrupulózne pomery subžánru CAT III, druhá vec však je, že z filmárskeho hľadiska sa jedná skôr o šlendriánsku záležitosť, plnú teatrálneho herectva, neznesiteľného aziatského povyku, zlých akčných scén či kdejakých absurdít (chlap, ktorého tlupa grázlov asi 5 minút intenzívne mláti palicami nemá na tele ani škrabanec...). ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Asijati se do toho umeji oprit, o tom zadna. Parta paseraku zotroci partu bezencu, svliknou je a zavrou do chlivka a pak je hodinu a pul trapej...takovym tim asijskym stylem, ktery mozna znate z jinych filmu. Neco mezi (sex)ploitationem a wip zanrem. Videno v neprilis dobre kvalite na YT. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No zase az taka pecka to nie je,ako tu pise niekto,chlapa mlatia dlho palicami a nema ziadne odozvy na tele,jednoducho je zjavne,ze je to natocene amaterskym sposobom s hercami nehercami a obcas to vyznie ako nejaka trapna komedia,z tohto zanru by mal mat clovek pocit absolutneho znechutenia a hnusu,no ja ho nemam,co znaci,ze to nesplna to,co by malo,priemerna zalezitost...:-) ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Brutální asijská jízda, oproti které jsou například počiny pana QT jako laciná pozéřina. Dokonce i Takaši Miike by v mnohých pasážích nestačil s dechem! Viděl jsem to v kvalitě čtvrté kopie pálené véháesky, což můj zážitek paradoxně ještě umocnilo. "Tohle přece nemůže být Diamond Hill!?" ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ty předimenzované zvuky úderů mi pořád asociovaly staré dobré kung fu filmy. Snímek v sobě nese jistou dávku brutality, ale je to natočeno tak, že to diváka nijak nešokuje. Mne to alespoň nechalo zcela chladným. Viděl jsem horší věci. Nevidím film na nějaké moc extra vysoké hodnocení. Nezdál se mi hodnověrný a něco tomu prostě chybělo. Sice nevím přesně co, ale prostě chybělo. Podruhé to vidět nemusím.  30 % ()

Reklama

Reklama