Reklama

Reklama

Duch pablb

(neoficiální název)
Krátkometrážní / Komedie
Francie, 2014, 24 min

Recenze (12)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„To myslíš vážně? Tys do páry napsal „pára“?“ Pohrávání si s hororovým klišé hotelových duchů se zde myslím velmi podařilo. Jejich líčení jako vlastně úplně normálních lidí, kteří zkrátka musí strašit, i když jim to není zrovna moc po chuti, a ještě za to jsou hodnoceni svými nadřízenými, mi přišlo sympatické. A když se k tomu přidala nešťastná láska, těžká zkouška o lepší pracovní zařazení a navrch jedno velké přátelství, nebylo o zábavu nouze. Jistě, těch pár narážek na orientaci či přirození bylo slabších, ale člověku to vynahradilo hned několik povedených vtípků a také překvapivě nosný příběh. A na konci samozřejmě nezůstalo jedno oko suché…za mě to tak budou solidní 4*. „Nechceš se mnou dneska zajít na večeři?“ - „Mám toho dost na práci. Musím trénovat komunikaci s duchy a posilovat. Chvilku si pro tebe ale snad najdu.“ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Možno nie príliš originálne ako predošlé dva výtvory, ale za to mimoriadne vtipné a úsmevné. Pomerne rýchlo ubiehajúci, 24 minútový kraťas. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* při prohlížení nejlépe hodnocených krátkých filmů na serveru Videacesky mě padla do oka i tato duchařská komedie. Ve své podstatě amaterská roztomilá hříčka, která je však pubertálně naivní a obsahově nevyvážená, takže u mě to má jen za dostatečnou známku. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

figliar 

všechny recenze uživatele

SURICATE sú v súčasnosti po Normanovi moji najobľúbenejší Francúzsky youtuberi, ale predsa len v prípade Ducha pablba mi schádza viac originality. Príbeh je fajn, 20 minút ubehne pomerne rýchlo, no koniec bol ako vystrihnutý z Encyklopédie klišé. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Suprovní kraťas s duchařskou tématikou, pojatou odlišným způsobem. Žánrově jde o komedii, takže se u videa zasmějete, ale je zde také poutavý příběh a zajímavé rozuzlení. Herecké výkony jsou skvělé a přítomnost Normana potěšila. Hodnocení: 92/100. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale nemá to ten spád a koule, které mají jejich ostatní videa. Ale doporučuji, aby jste se podívali na jejich první filmový počin - Les Dissociés, protože ten je prostě famozní. ()

Reklama

Reklama