Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Isomut

Isomut (hodnocení, recenze)

Všimli ste si, že keď bol dva krát záber ako Keanu drží telefón a sleduje, za ako dlho bude taxík pri dome, tak tie ruky nepatrili Keanuovi? Asi nechcel, aby boli v zábere jeho obrie prsty. Nuž, všetci sme sa nejako narodili...

brumsk

brumsk (hodnocení, recenze)

nechapem preco je tam tag nevera!! a nie znasilnenie, on bol predsa opakovane znasilnovany a nebol v tom filme jediny dobrovolny sex! jediny moment, ked evan chcel sex bol moment, ked ho chcel s vlastnou manzelkou a ona mu povedala NIE, co samozrejme respektoval. naopak pocas kazdeho momentu, ked mal evan nedobrovolny sex neustale bol bud sputany alebo povedal NIE! a NIE znamena NIE! a nevsimol som si, ze by si na zaciatku dohodli bezpecne slovo!

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Ty holky ho zkoušely.. Ja si myslim, že by je vyhodil na taxika, ale minimálně ta blondyna s velkými oči ho upoutala ve chvíli, kdy začala mluvit Španělsky jako on (to bylo první plus) a druhe plus bylo, když romanticky tancovala na tu jeho mix hudbu, kterou ji pouštěl na gram.desce... V té chvíli si myslim měl choutky na tu bloncku, ale chtěl se držet věrnosti, jenže jakmile je viděl nahé a rajcovni, tak uz se nechal svezt.. Ale ta předehra holek byla eno nuno.. Špičková.. :) 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Pomo píše, že holky byly bez mozku, ale ja myslim že byly vždy o krok napřed, než Evan.. Zjistili si o něm nejdříve všechno a sledovaly ho.. Pak se svymi zkušenostmi s chlapama byly si myslim o krok napřed.. Pripominalo mi to nápad a film Nejvyšší nabídka (2013).. Kdy zaporaci byly rovněž o krok vpřed a věděli jak na dědu.. 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dannyd14

To stejný.. Nepripoustel si, ze to dojde do extrému.. Zbraň chtěl použít, až jak byl už úplně bezbranny a svázanej.. Jenze uz bylo pozdě.. Podle mě si stále myslel, že ty holky nějak vyhodi, aniž by vše prasklo..

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

BrunoAnthony

Je to těžká situace, choval se tak, jak klidný člověk.. Třeba si nepripoustel, že to dojde do extrému.. Ale že si užije a pak bude stále hledat způsob, jak vse utajit.. Coz byla jeho priorita.. K vuli ženě a dětem..

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Tak tohle je hodně dobrej film.. To hodnocení nechápu.. Jinak podoba dnešní doby a vztek slečen oprávněný.. :) ten film poukazuje na to, že i když máte šťastný život, rodinu, prostě spokojenost, tak žádný chlap neodolá kráse mladých slečen, ještě když to ty holky umí,, prodat,, za mě 80%... Bavilo mě to..

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

- "Teraz si ma naštval. Toto je hrozné!"

- "Je to celkom inak."

- "Nie, je to presne ako to vyzerá."

-------------------------------------------------

Takto to dopadne, keď si dospelý (!) človek nevie poradiť s nejakými drzými a nevychovanými dievčiskami. Mal množstvo príležitostí, ako sa ich zbaviť. Ale on nie. Škoda, že film sa skončil práve v najlepšom (keď sa vrátila domov jeho žena a deti)... zaujímalo by ma, ako im celú situáciu vysvetlil, keď ho našli :) a či mu uverili ?

barancek

barancek (hodnocení, recenze)

sranda je ze vo filme matrix na zaciatku filmu vide neovi na monitore knock knock  ked mu zabucha kamarat na dvere :) asi to je iba nahoda :)

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

1* hvězda za první půlku filmu, kdy to vypadalo na nadějný thriller....pak se Keanu choval po zbytek filmu jak dement, stejný dement jako úchylný žid Eli Roth

na příspěvěk reagoval dr.horrible, rounen

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

peiton

to je pravda, aj ked si to stale hovorim, vzdy ma to v hlave stve, mohlo by ich byt menej tych nelogickosti, myslim tie hlavne do oci bijuce alebo zo srandy vydat k tomuto kratkometrazny horor, ako by to vyzeralo ak by bol horor bez nelogickych prvkov :)))

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

dannyd14

...možno máš pravdu,ale keby sa všetky postavy vo filmoch správali logicky,scenáristi by prišli o prácu a čo by bolo potom s nami hororovými fanúšikmi,mmm?? ;-)

na příspěvěk reagoval dannyd14

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

nechapal som, preco umiestnil zbran tam, kde ju mal, normalny chlap by si ju dal najlepsie do trezora predsa a ked uz ich odhalil, tak predsa tu zbran mal vziat a odbachnut ich a zakopat ich- t.j., pojebat a odjebat :)))

na příspěvěk reagoval peiton, rounen

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

peiton

ale kdeže, ani on ani ja nie sme ženatý (: . A čože ja, ja sa môžem nad Ankou nanajvýš len platonicky zamyslieť xD

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

peiton

možno je fanúšikom eliho somarín (: , alebo ho uhranula fotka Any de Armas keď mu ju ukázali, že s kým bude hrať. Pre túto 2. možnosť by som aj mal veeeľké pochopenie xD a považujem ju veru za pravdepodobnú ((:

na příspěvěk reagoval peiton

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Však Keanu Reeves ešte nie je až natoľko starý,aby bral takéto úlohy typu kam ma položíš,tam ma máš.Niečo sa deje?

na příspěvěk reagoval Mukade

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Stallone

Naprosto s tebou souhlasím. I když nemám církev rád, některé věci bychom od ní měli převzít i do běžného života. Např. prostituce za Fidorku mi přijde mnohem lepší, než platit šlapkám penězi.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já jako křesťan, který svůj život staví na věrnosti pouze jedné, životní ženy. Jako někdo, kdo odmítá nahotu, er*tiku, nevěru a pros*ituci bude mít s tímto filmem asi velký problém? Zároveň jsem expert na žánr horor a nerad bych, aby mi něco uniklo. Ale pokud je ve filmu ztvárněná nevěra, nahota a nemravní chování tímto směrem, budu nucen přihlédnout i k odpovídajícímu ohodnocení. A to nevím, zda si pan režisér a pan Reeves vloží za rámeček.

na příspěvěk reagoval ComicBookGuy, vegetol.mp

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jenom poukazuju na to co tu padlo, ze chlapi myslej jenom tim jednim. Pritom on v ty dobe jeste ani nevedel co jsou zac. Ale nedokazal bych mu poradit, jakym jinym zpusobem se jich zbavit.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Nejhorsi na tom je, ze on udelal maximum pro to, aby se jich zbavil. Nemel s nima zadny umysly, proste slusnej clovek, to ze po nem pak nahy vyjely v koupelne. Uprimne je mel jako profackovat nebo svazat a odvyst pryc v tu chvili? To je zas proti moralnim hodnotam kazdyho chlapa. Nenapada me jak se jich jinak zbavit, nez ze je vubec nepoustet dovnitr. Dalsi vec byla, ze mel dve sance na to neco udelat, kdyz uz vedel co jsou zac. Bud utyct a nebo uz neco prisnejsiho na ne, nevyuzil toho a nechal se zmordovat. Jestli mu manzelka odpustila, tezko rict, sam by si prece neznicil barak, nezakopal do zeme a to video jako dukaz ze ho svazaly a nakonci ji dal facku. Otazka kdo mu to uveri, slozita situace. Ale dvojka o jeho pomste by nebylo uplne od veci :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sylviiii

hele mužští vědci několikrát dokázali, žena je zdroj všech chlapských problémů, takže je to vědecky dokázané !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! milion vykřičníků abych zdůraznil tento problém

na příspěvěk reagoval Sylviiii, Sylviiii

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

No já jsem tak trochu čekal, že to tak dopadne, ale nevadí. Mě ten film bavil. Bylo tam fakt hodně černýho humoru i nějaký to poučení. Každopádně tohle by asi žádnej chlap nechtěl zažít. A na konci jak se mu vrátila ta rodinu všude bordel, všude sprosťárny a synek zahlásil. Táta měl párty :-D To bylo moc.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama