Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacátník Alan, který nedávno dostal košem přímo před oltářem a následně i vyhazov z práce, skončí jako turistický poradce na letišti v Dublinu. A právě tady stane tváří v tvář své první lásce Alice, která čeká na let domů do New Yorku... Osmadvacetiletý Alan pracuje jako turistický poradce na letišti v Dublinu. Alice je Američanka, která tu čeká na let do New Yorku. Alan s Alicí mají za sebou nevydařený románek, který skončil před osmi lety. A teď jsou všechny hotely v Dublinu plné. Alan prolomí počáteční ledy a nabídne Alici, aby přespala u něj doma. Toho večera se oba začnou znovu vzájemně poznávat. Ačkoli jeden druhému nalhávají, jak se jim všechno během uplynulých let dařilo, brzy si uvědomí, že se k sobě hodí víc než kdy dřív. Film Odložený let pojednává o tom, co se stane, když dvěma dvacátníkům nic nevychází podle plánu – a když se muž znovu zamiluje do stejné dívky i města. (Cinemax)

(více)

Recenze (23)

dogma97 

všechny recenze uživatele

3* dám. Skvělá expozice - kamarádi z kapely, kolegyně v práci, klienti infocentra, partička pokeru s fotříkama - slibovala výjimečnou zábavu. Jenže pak (jako obvykle) příběh sklouznul do klišoidních kolejí se střídáním restauračních prostředí, hledáním receptu na šťastný život a jako zlatým hřebem letištní scénou s nevyhnutelným prozřením. Škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jasně nalajnovaná a průhledná romanťárna, která ani na chvilku nevypadne ze sakra hluboce vyježdených kolejí, ale tady to moc nevadilo. Úsměv film vyvolat dokáže, ústřední dvojice ve složení Jessica Paré-Brian Gleeson působila příjemně a opravdicky a našlo se i pár ostrovních vtípků, ačkoliv jsem jich čekal trošku víc. Žádná hitparáda, ale jako oddychová jednorázovka Standby v pohodě funguje. 60% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Let, který jsme si mohl klidně nechal odložit i já. No let.....spíše plachtěníčko......průhledné, nevzrušivé, neefektivní brouzdání oblohou, díky kterému se možná dali dohromady dvě spřízněné duše, ale co udělaly pro mne? Já vím, nikdo mne nenutil vydržet dublinské lovestory až dokonce, ale Alan s Alicí mě stáli hodinu a půl života, kterou jsem mohl věnovat jiné podobně atraktivní činnosti...napadá mne například zírání do zdi. Je mi l´úto, na letišti nabytou lásku vám ze srdce přeji, ale já asi opravdu nebudu vaše cílová skupina.....ale kdo ano?!?!?! ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Pokud se necítíte šťastni a Váš život stojí za, lidově psáno prd, tak je hřích šanci, kterou Vám osud - pardon nesnáším to slovo, náhoda zní mnohem lépe, v podobě dávné lásky přihraje, nevyužít. Dávno uhaslé plamínky se totiž ještě mohou rozhořet. Sympatické dvojice. Noční Dublin. Irský humor, který mi moc neseděl a příjemný film, který se alespoň okatě a kýčovitě nesnažil být něčím víc. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že se jedná o obyčejný a ohraný romantický příběh. Ale musim se přiznat, že mě dostal úplně vším hned od začátku. Líbilo se mi, jak je příběh přirozeně a nenuceně zpracovaný. Herci k sobě krásně zapadali. Hudba se mi taky moc líbila. A kulisa nádherného nočního Dublinu tomu dodala tu správnou atmosféru. Víc takových filmů … 90%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama