Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacátník Alan, který nedávno dostal košem přímo před oltářem a následně i vyhazov z práce, skončí jako turistický poradce na letišti v Dublinu. A právě tady stane tváří v tvář své první lásce Alice, která čeká na let domů do New Yorku... Osmadvacetiletý Alan pracuje jako turistický poradce na letišti v Dublinu. Alice je Američanka, která tu čeká na let do New Yorku. Alan s Alicí mají za sebou nevydařený románek, který skončil před osmi lety. A teď jsou všechny hotely v Dublinu plné. Alan prolomí počáteční ledy a nabídne Alici, aby přespala u něj doma. Toho večera se oba začnou znovu vzájemně poznávat. Ačkoli jeden druhému nalhávají, jak se jim všechno během uplynulých let dařilo, brzy si uvědomí, že se k sobě hodí víc než kdy dřív. Film Odložený let pojednává o tom, co se stane, když dvěma dvacátníkům nic nevychází podle plánu – a když se muž znovu zamiluje do stejné dívky i města. (Cinemax)

(více)

Recenze (23)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V Dublinu jsem na návštěvě už jednou byl a jel bych klidně znova. A klidně bych tam jezdil až do nekonečna. To město má totiž obrovské kouzlo a právě i z toho důvodu jsem si tuhle walk trip s náhodným setkáním po letech velkým jak sloní stehno, prostě nemohl nechat ujít. Výsledek je přesně takový, co jsem od filmu chtěl. Příjemní herci, nádherné prostředí a jeden velký nesouhlas s názorem hlavního hrdiny, který paradoxně pracuje v informacích na letišti, ale není schopný vymyslet, co se v takovém městě dá dělat. Naštěstí na to přijde a překvapí nejen jeho dlouho neviděnou kamarádku, ale i mě, protože mi připomněl, jak hezky mi v tomhle městě bylo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ale jo, láska na nás může bafnout kdekoli, kdykoli a jakoli a je příjemný jí prožívat a stejně tak příjemný je sledovat film, kde se nám pohybují dvě fajn postavičky co se jim zapalujou lýtka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

veľmi príjemný romantický film, ktorý si vie postupne podmaniť vašu pozornosť, ústredná dvojica a jej nočná jazda zabodovala /70%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Asi poletím do Dublinu, takže všem hlásím, že 31.června v 19.30 tam jsem na letišti a budu čekat na osud, či náhodu, doufajíc v podobný happyend :-) Teď mě omluvte, jdu žehlit a zdravím s díky eLeR. Ach jo, ty první lásky......ne, na ty se nikdy nezapomíná........ ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Syn slavného otce zde získává srdce opravdu velmi sympatické černovlásky z USA, která se jen tak nedá.!! Moc milá komedie bez zbytečně slavných herců, s trochou obyčejnosti, tou, která dnes tolik chybí ve filmech.!!! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Pozreté, požehlené ... pozdravujem emmu53 :-). Plusom tohto filmu sú neopozerané tváre a celkom uveriteľný príbeh ... malý mínus bol ten filmový koniec ... alebo sa vám to stalo? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jasně nalajnovaná a průhledná romanťárna, která ani na chvilku nevypadne ze sakra hluboce vyježdených kolejí, ale tady to moc nevadilo. Úsměv film vyvolat dokáže, ústřední dvojice ve složení Jessica Paré-Brian Gleeson působila příjemně a opravdicky a našlo se i pár ostrovních vtípků, ačkoliv jsem jich čekal trošku víc. Žádná hitparáda, ale jako oddychová jednorázovka Standby v pohodě funguje. 60% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že se jedná o obyčejný a ohraný romantický příběh. Ale musim se přiznat, že mě dostal úplně vším hned od začátku. Líbilo se mi, jak je příběh přirozeně a nenuceně zpracovaný. Herci k sobě krásně zapadali. Hudba se mi taky moc líbila. A kulisa nádherného nočního Dublinu tomu dodala tu správnou atmosféru. Víc takových filmů … 90%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem průměrná romance, která má všechno, co dnešní romanci nechybí - celkem obyčejnou zápletku, kdy se potkají dva lidi, sbližování a nějaké ty humorné i emotivně vyhrocené situace. Má ale to, co z ní dělá mírně nadprůměrnou romanci. A to jsou postavy, které vás baví sledovat. Pokud by tohle film neměl, tak už to ani Irsko nezachrání. Stejně z něj moc neuvidíte. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Stará láska nehrdzavie... ale mám pocit, že len vo filmoch podobného typu ako bol Standby. Neviem čím to je, ale mám pocit, že s týmito "jedno-nočnými" prechádzkovými konverzačkami sa akoby vrece roztrhlo. A už to začína byť niekedy aj trochu otravné. Najhoršie, keď už je od začiatku jasné kam to celé speje... Čo sa týka ústrednej dvojice, tak musím uznať, že mi boli naozaj sympatickí (aj keď samozrejme Alice o čosi viac). Sem tam sa ušiel aj nejaký ironický vtip, ale inak nič také, čo by ma nejako obzvlášť ohúrilo. Bolo by to za 2*, ale za ten duet "Cold Cold Heart" dávam hviezdu navyše. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Příjemné filmové pohlazení po duši. Hercům věříte, během stopáže se budete usmívat, ne-li smát, a necelá hodinka a půl uteče jako voda. Na Odložený let nebudu vzpomínat týdny a měsíce, ale večer mi zpříjemnil báječně. A přesně to jsem od něj chtěl. 60 % Oblíbená část- povídání se študáky ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Pokud se necítíte šťastni a Váš život stojí za, lidově psáno prd, tak je hřích šanci, kterou Vám osud - pardon nesnáším to slovo, náhoda zní mnohem lépe, v podobě dávné lásky přihraje, nevyužít. Dávno uhaslé plamínky se totiž ještě mohou rozhořet. Sympatické dvojice. Noční Dublin. Irský humor, který mi moc neseděl a příjemný film, který se alespoň okatě a kýčovitě nesnažil být něčím víc. ()

asirtes odpad!

všechny recenze uživatele

Romcomy papám jak strejda Woody, ale... Keď sleduješ, ako sa dve otravné postavy bavia o tom, či sa to hovno zo stropu odlepí hneď, alebo až za chvíľu a potom sa tvária prekvapene, že sa to stalo, to mi príde moc aj pre pacienta z geriatrie. Aby toho nebolo málo, tak táto zlátanina sa snaží byť variáciou, ak rovno nepoviem nepodareným plagiátom excelentnej Linklaterovej trilógie s Ethanom Hawkeom a Julie Delphy. A keďže to nie je komédia ani romantika, tak je adekvátnym ohodnotením tak pol hviezdy. Pol hviezdy za Dublin, ktorý tu asi mal radšej hrať dôležitejšiu rolu a bolo by to snáď celé znesiteľnejšie. Keďže na pozadí nebol ani náznak (aspoň) smradu z Guinnessu a dublinských whores, pod týmto tlakom som bol donútený zaokrúhliť nadol. ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Brian Gleeson se potatil nejen vzhledem, herecky velmi dobrý. Komedie moc ne, spíš romantika a trochu natahovaná. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Let, který jsme si mohl klidně nechal odložit i já. No let.....spíše plachtěníčko......průhledné, nevzrušivé, neefektivní brouzdání oblohou, díky kterému se možná dali dohromady dvě spřízněné duše, ale co udělaly pro mne? Já vím, nikdo mne nenutil vydržet dublinské lovestory až dokonce, ale Alan s Alicí mě stáli hodinu a půl života, kterou jsem mohl věnovat jiné podobně atraktivní činnosti...napadá mne například zírání do zdi. Je mi l´úto, na letišti nabytou lásku vám ze srdce přeji, ale já asi opravdu nebudu vaše cílová skupina.....ale kdo ano?!?!?! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

S týmto filmom je jediný „veľký“ problém – to, že základný príbeh sme už tu mali niekoľkokrát. Ten neobsahuje žiadne inovácie (napr. nečakané momenty , riešenie alebo dialógy) alebo aspoň náznak toho. Na druhej strane však mi film pripomenul dobré spomienky z krátkej návštevy Dublinu (prekrásne mesto!). Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

3* dám. Skvělá expozice - kamarádi z kapely, kolegyně v práci, klienti infocentra, partička pokeru s fotříkama - slibovala výjimečnou zábavu. Jenže pak (jako obvykle) příběh sklouznul do klišoidních kolejí se střídáním restauračních prostředí, hledáním receptu na šťastný život a jako zlatým hřebem letištní scénou s nevyhnutelným prozřením. Škoda. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Příjemné, ač to byl strašně čitelný příběh. Moc se mi líbilo, jak byli všichni obyčejní, jak byla chycená atmosféra nočního města. V jednu chvíli jsem se neskutečně i tlemil, když vedli chlapi tu debatu v hospodě. Vlastně byla taková trapná, ale nějak jsem si nemohl pomoct. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Sure theres no other flights? Im kidding - If you slip me 10 Euro I can get you on a first class flight seat tonight - What? Im kidding also - Who doesnt live with his folks these days? - You do? - No! No! - This my paintings (už jsem takovej frajer, že si v aj zkracuju věty) - Ono je to nakonec vtipný - What shes like? - I could draw you some detailed matchstick figures of her, if you like ()

Reklama

Reklama