Reklama

Reklama

Sekret Zoar

  • Rusko Секрет Зоар (více)
Drama / Historický / Mysteriózní
Izrael / USA / Ukrajina / Rusko, 2014, 142 min

Recenze (4)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ať se na mne nikdo nezlobí, ale koukat na ruské obličeje, jak vystřižené s válečných filmů o hrdinné Rudé armádě, navlečených v římské zbroji vojáka 10 legie... To bylo moc i na mne. Casting hrůza, dějová linie skáče ze století do století a celé to působí tak chaoticky, že moje hodnocení prostě jiné nebude. Asi nejsem ta správná cílová skupina, ale Rus jako legionář, žid, nebo Palestinec...nic pro mne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě se myšlenka Zoharu a jeho role ve střetu materiálního a duchovního světa líbila, ačkoliv rozumím tomu, že to na někoho může působit jako filosofický blábol. Bavila mě i první polovina, která skákala z jedně dějinné epochy do druhé a byť to místy mohlo vypadat zmatečně, orientaci a smysl jsem neztratil. Vše mi pokazila až část druhé půlky, která byla až příliš bizarní na to, aby splnila svůj účel a nepřekvapí tak ani zvrat, na který jsem čekal jak na vysvobození. Herecky mě film neoslovil, ale ani neurazil a jako plus beru fakt, že Římané tu mluví latinsky, templáři francouzsky atd., což zase nebývá tak docela zvykem. Tady bych se vůbec nezlobil, kdyby to vzali do ruky hollywoodští filmaři. Určitě by z toho vytřískali mnohem víc. 50% ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Začátek dobrý, ale pak se to opakuje stále dokola. Jen v jiném čase. Takto přečkáte první hodinu, a druhou přečkáte v blázinci. Dobře vám tak, neměli jste na to koukat. Skvělý nápad zabíjí příliš hloupý scénář. U mne tedy jen hodnocení dvaceti procent za naprosto skvělou kameru. A to i přesto, že jsem přejížděl rychloposunem. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Beznadějný ruský přízrak filmového nepochopení! Nechápu a ani nechci tuto beznadějnou myšlenku natočit toto! 0% ()

Reklama

Reklama