Reklama

Reklama

Angličtina s Hurvínkem

(pořad)
Loutkový / Rodinný
Česko, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Krátké příběhy Spejbla a Hurvínka, ve kterých se svou rodinou, Máničkou, Kateřinou a Žerykem prožijí spoustu legrace. Děti si v krátkých příbězích, jejichž základem je vtipná anekdota, osvojí hravou formou anglická slovíčka a základní větná spojení.
Osnovy jednotlivých dílů jsou připraveny ve spolupráci s akreditovanými lektory angličtiny British Council. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Značka "Hurvínek" se sice v posledních letech propůjčovala i zrůdnostem jako "Hurvínkův kepuč" (který má sice možná míň chemie, ale rajčat stejně jako každý jiný standardní český kečup... nemluvě o tom, že dětem ve věku, kdy říkají "kepuč", by kečup na jídlo přijít vůbec neměl...), ale tenhle kurz nejzákladnějších anglických slovíček se zdá být trefou do černého. Příběhy jsou vtipné, po technické stránce je to výborné, a angličtina tu je skutečně angličtinou (včetně rozlišování znělého a neznělého "th"). Prostě mi to udělalo radost, no. 80% ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pro malé gizdy to není špatné, angličtina formou pohádky...proč ne? Spejbl i Hurvajs mají geniální hlasy, no a do toho anglicky...kurva pecka !!! ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Pasivní výuka angličtiny která se hodí pro děti jako zábava. Ale v dnešní době tato slovní zásoba bohužel člověku nestačí. Chce-li svou znalost angličtiny někde uplatnit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Videl som len pár dielov, ale myslím, že na jednoduchú výučbu pre malé deti, to bohate stačí a že si osvoja základné slovíčka zo všetkých podstatných oblastí. Každopádne ten Hurvínek mi už začína byť dosť nesympatický. 50 % ()

lele 

všechny recenze uživatele

To je prostě hrůza. Angličtina v tom naprosto zaniká a je to celé úplně zbytečné. Spejbl má už úplně vůdnlegz. ()

ahojky 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyla angličtina ale němčina, tak by to bylo mnohem lepší!! Takhle to je trapný a nikdy bych netušil, že dám míň, než maximum. U němčiny bych maximum určitě dal, ale u angliny bych dal odpad, ale že to je Hurvajz a že pár vtipů tam přece jen je, tak dám 3*. Možná dám ještě víc, ale to možná až po více dílech, zatím to na ten průměr je, víc ne ()

tein 

všechny recenze uživatele

Na podvědomí o angličtině docela dobré ale s vyslovností je to už horší. Přecejen i česky mluví tyto postavičky hrozně zkomoleně a v angličtině některá slova zní opravdu dost divně :( ()

Reklama

Reklama