Reklama

Reklama

Svět podle Svěráka - tmavomodrý

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2001, 35 min

Režie:

Alice Nellis

Hrají:

Jan Svěrák

Obsahy(1)

O filmu režiséra Jana Svěráka a scenáristy Zdeňka Svěráka Tmavomodrý svět, který vypráví o československých letcích v Anglii za druhé světové války, ale nejen o nich (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Film o filmu. Herci rozebírají své postavy, názory na válku, vlast na naše statečné letce. Filmaři nám občas dají nakouknout pod pokličku všech těch kouzel a vychytávek a člověk se zase po stoprvní řekne, jací to jsou podvodníci a jak jim to ve filmu sežral... :-). Ale tím se myslím poznám dobře udělaný film, kdy všechny ty modýlky a makety na plátně vypadají jako skutečné! * * * * ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Vlastně nemám rád žádné filmy o filmu. Jsem raději, když je zákulisí zahaleno tajemstvím. Jakmile se příliš nahlíží do ledví, tajemno a kouzlo se vytrácí. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Souhlas s woodym. Klasický film o filmu. Ještě jsem díky němu viděl (nechtěně) půlku celovečeráku, což mě dost naštvalo. Příště se na takové "dokumenty" podívám raději až po filmu. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že samotnému filmu som na chuť veľmi neprišiel, tento dokument som si pozrel so záujmom...Našťastie až po filme:) ()

Reklama

Reklama