Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem čerstvě po zhlédnutí první a možná i poslední série. Celkem slušivý koncept. Ovšem mám silný pocti, že s koncem první série byl vyčerpán veškerý potenciál. Přesněji řečeno, veškerý potenciál byl vyčerpán mnohem dříve. Série je uměle natahována přidáním nových postav, které baví sotva 1 díl. Název je silně zavádějící, neboť poslední človíček na Zemi je posledním asi tak necelý jeden díl. Občas se nějaký vtípek vydařil, občas nikoli. Zatím zde nechám pěkné 3 *, ale pokud se rozhoupu ke zhlédnutí série č. 2, tak jsem přesvědčen, že budu hodnocení snižovat. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po excelentných, prvotných epizódach tohto moderne poňatého "Beverly Hills-u 902 10", nastal akýsi zlom, kedy môj záujem o dianie v prvotnej sérii mierne poklesol. Fakt škoda, lebo nábeh bol viac než solídny! Druhej sérii ale šancu ešte dám .. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Námet výborný ale prevedenie žiaľ iba priemerné. Pri takomto seriály by sa mal človek smiat, no ak mám pravdu povedať zasmial som sa možno 2 krát pri dvoch epizódach čo je dosť málo. Neviem či si pozriem ďalšie série, ich počet je dosť veľký aj keď stopáž je tak akurát. Chválim aj dabingové znenie Todda v podaní Bohdana Túmy. 3* ()

Galerie (136)

Reklama

Reklama