Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (1)

Poslední chlap na Zemi (2015) 

Každý už jistě někdy slyšel tu známou větu: "S ní bych se nevyspal, ani kdyby byla ta poslední ženská na světě !!" A právě na takovou osobu narazí Phill Miller, kterého si s chutí zahrál samotný autor celého projektu, známý komik ze Saturday Night Live, Will Forte, byť v téhle sérii s těmi vousy vypadá, spíš jako by jinému oblíbenému raplovi Zachu Galifianakisovi z nosu vypadl.. Jenže když jde skutečně do tuhého a jeden nemá na výběr, chlap se zkrátka spokojí i s takovou magorií, jako je Carol s ksichtem Kristen Schaal, která se svými kreacemi za Fortem ani omylem nezaostává.. Posledního chlapa na Zemi můžete jistě obviňovat, že s tím potenciálem celého leitmotivu zachází asi jako opice s kalkulačkou, nicméně právě i v tomhle duchu stále platí za hodně originální a tak nějak jinou zábavičku, Forte totiž podobně jako u všeobecně dost špatně přijatého celovečerního MacGrubera staví především na hraničně absurdním humoru s nekončící pachutí obrtrapnosti.. ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama