Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Recenze uživatele Frajer42 k tomuto seriálu (16)

Série 1 (2015) (S01) 

Jsem čerstvě po zhlédnutí první a možná i poslední série. Celkem slušivý koncept. Ovšem mám silný pocti, že s koncem první série byl vyčerpán veškerý potenciál. Přesněji řečeno, veškerý potenciál byl vyčerpán mnohem dříve. Série je uměle natahována přidáním nových postav, které baví sotva 1 díl. Název je silně zavádějící, neboť poslední človíček na Zemi je posledním asi tak necelý jeden díl. Občas se nějaký vtípek vydařil, občas nikoli. Zatím zde nechám pěkné 3 *, ale pokud se rozhoupu ke zhlédnutí série č. 2, tak jsem přesvědčen, že budu hodnocení snižovat. ()

Série 2 (2015) (S02) 

Tak po druhé sérii s přimhouřeným okem hodnocení nechám na třech. S přibývajícími díly nenastupuje žádný extrémní zážitek či výbuchy smíchu, ale tvůrcům se přesto nějakým záhadným způsobem daří zachovávat si alespoň takovou úroveň, že se bez trpění každý díl zkouknout dá. Někdy se člověk dokonce stále pobaví, což je při pohledu na takhle strohý koncept nemalé překvápko. Díky krátké stopáži seriál zvládne posloužit ve večerních hodinách, kdy se vám spát ještě nechce, ale na rozkoukání dlouhého filmu se také necítíte. Pravděpodobně mu šanci ještě dám. Osobně si myslím, že 3. série bude poslední, které se vyplatí vzniknout. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Spoilery! Třetí série mě prozatím mile překvapila. Tedy minimálně část před přestávkou. Začátek byl až neočekávaně kvalitní. Tandy se kvalitně rozřádil a nemá nejmenší chybu. Celkem příjemným členem je i homo žluťák. Naopak mě extrémně začala srát Mellisa. Doufám, že brzy zemře. Stejný osud přeji i Gail, která mě sere již delší dobu. Pár posledních dílů před přestávkou bylo relativně slabých. Hodnocení nechám na třech hvězdách a budu se těšit na luxusní druhou polovinu série. Obdivuji překladatele titulků, který si říká "Byzon". Vede si výborně. Některé Tandyho fráze není snadné překládat. Druhá polovina série solidně navázala na tu první. Zklamalo mě zejména to, že se po četných náznacích neodebrala na věčnost Gail ani Melissa. Scénáristický tah udělat z bloncky zombíka, tudíž ještě větší píču, se samozřejmě neosvědčil. Díly, ve kterých nedostával dostatek prostoru Tendy ovládla nuda. Kvalita tedy trošku haprovala. Opravdu si to žádá povraždit alespoň polovinu současné posádky a vložit do hry čerstvou krev. Tlustý negřík prozatím působí nadbytečně. Nějaké naděje vkládám do nováčka Pamely. A snad by mohlo atmosféru vylepšit i změna prostředí. Nejvíce se mi líbil asi díl, kde Tendy přesvědčoval žluťáka, že umí létat. Další sérii určitě nevynechám. Seriál se pro mě stal kvalitním náhradníkem za Teorii velkého třesku, která se nadobro odebrala do věčných sraček. ()

M.U.B.A.R. (2017) (S04E01) 

Spoilery! Kromě toho, že konečně chcíplo to tlusté prase Pat, toho tento díl zrovna mnoho nepřinesl. Trošku to začíná vypadat, že se o Tandyho pyj mikroskopických rozměrů, budou dělit hned dvě vulvy. Humor se kamsi zatoulal. Od nové členky jsem měl velká očekávání. Prozatím mě jen a pouze sere. Chtělo by to členy řádně zredukovat. Většinu nemůžu vystát. ()

Stocko Syndrome (2017) (S04E02) 

Spoilery! Tak prozatím se seriál plaví na extrémně nudných vlnách. Vložením další debilní postavy děj rozhodně nevylepší. Glen je neskutečně otravný kokot. Po dlouhé době jsem se během tohoto seriálu ani jedinkrát neusmál. Opravdu zoufalost vysokého řádu. Seznamovací eskapády už jsou snad za námi a začne se konečně něco atraktivního dít. ()

Skeleton Crew (2017) (S04E03) odpad!

Spoilery! Díl bez Tandyho je jako muž bez svého mužství. Celý díl se točí kolem dvou debilních nových postav. Málem jsem se pozvracel. Odporné a nekonečně nudné. 20 minut trvalo jako 20 let. Seriál si to zamířil do totálních sraček. Závěr dával malé naděje, že bychom o novém duu snad už dlouho nemuseli slyšet. Snad to tak i bude a seriál bude pokračovat alespoň v trošku důstojném duchu. ()

Wisconsin (2017) (S04E04) 

Spoilery! Konečně retardi doplachtili na tvrdou zem a seriál se vrátil do koukatelných mezí. Chápu, že na daném prostoru toho v ději zase tolik vymýšlet nelze, každopádně stále se opakující rozkmotření a následné opětovné spřátelení díky tragédii je přeci jen malinko trapné. Tandy naštěstí stále bavit ví. Bohužel mě neskutečně serou všichni ostatní. Uvidíme, jak dlouho budu ještě divákem. ()

La Abuela (2017) (S04E05) 

Delší debilní odbočka do vilky obtloustlé narkobaronky. 20 minut trvalo tvůrcům sdělit svoji ohromnou myšlenku o bombě v rubikové kostce, čímž si sice hezky předchystali půdu pro příští díl, ale pohřbili bohužel tento díl. Ta tlustá kráva mě absolutně nebavila. Pevně doufám, že bomba exploduje a řádně proředí počty lidí ve vile. Všichni kromě Tandyho mě ukrutně serou. Hvězda navíc za krásný příběh, jen zcela zbytečně zakomponovaný do tohoto dílu. ()

Double Cheeseburger (2017) (S04E06) 

Dva momenty mě pobavily, což je neskutečný posun od minulého dílu a nebeský úspěch v této sérii. Jde to opravdu od desíti k pěti. Opravdu by mě zajímalo, jakým vtipným způsobem chtějí tvůrci pracovat s nemluvňaty. Mám takový neblahý pocit, že se seriál chce zahrabat ještě hlouběji do sraček, ve kterých už pěkně dlouho dobu je. Neskutečná píčovina! ()

Gender Friender (2017) (S04E07) 

Spoilery! Dle očekávání péče o děti stojí za hovno. Když se k tomu navíc přidají dvě nechutné lesby v centru dění, tak nejenže seriál už ani za mák nebaví, on dokonce diváka obtěžuje. Pevně věřím a doufám, že Tandy brzy složí kostku a všechny postavy vyletí komínem. Příšerná série. ()

Not Appropriate For Miners (2017) (S04E08) odpad!

Spoilery! V tomto díle se tvůrci pokusili posunout hranici nevkusu ještě dál. Batolecí námluvy o zajištění pyje posledního žijícího negřího pářitele byly neskutečně trapné a odporné. Namalovaná nemluvňata byla na pozvracení. Vskutku nechutný díl. ()

Karl (2018) (S04E09) 

Spoilery! Může mi někdo vysvětlit, co měla tahle neskutečně vtipná odbočka znamenat? Celá série se táhne od pičovského dílu k ještě pičovštějšímu a nejdnou tvůrci jen tak vytáhnou z rukávu klenot? Mezi zhlédnutím předchozího dílu a tohoto uplynula v mém podání hodně dlouhá doba. Díly už jsem měl "nakoupené", tak jsem si říkal, že když už je mám, tak se na ně podívám. Po předchozích 8 nezdarech se mi totálně nechtělo. Nakonec tento díl zkrátka neměl chybu. Tvůrci nám představili vedle hlavního hrdiny teprve druhou zajímavě napsanou a správně psychopatickou postavu. Opravdu tleskám, jeden z nejlepších dílů celého seriálu, a to už jsem byl rozhodnutý sledování ukončit. ()

Paint Misbehavin' (2018) (S04E10) 

Spoilery! Když má divák vedle úžasného Tandyho možnost vidět mezi těmi všemi nezajímavými čuráky druhou úžasnou postavu, tak se hned kouká o poznání jinak. Během posledních dvou dílů jsem se zasmál vícekrát než za celý seriál dohromady. Bravůrní krok přijít na scénu se sociopatickým kanibalem, který je ke všemu profesionální malíř a poloprofesionální pianista. Další úžasný díl po osmidílné žumpě. Takové postavy zde mají být místo těch zkurvených Gail, tlustých negrů a postižených blondýnek. ()

Hamilton/Berg (2018) (S04E11) 

Spoilery! Tvůrci si bohužel opět hrají na čůráky. Po 200 letech se objeví úžasná a zajímavá postava a ty čůráky nenapadne nic lepšího, než ji ze seriálu odstranit. K tomu dokonce použijí bombu v podobě rubikové kostky a odstraní tak všechny zajímavé prvky této série jedním výbuchem. Očekávám, že nadcházející díly budou opět smrdět žumpou. Slabé dva kusy. ()

Señor Clean (2018) (S04E12) 

Spoilery! Je nad slunce jasné, že tato série míří do septiku. Opět se dostavuje obvyklý nešvar snad všech seriálových sérií, kde se vyskytuje vyšinutý jedinec. Čůráci tvůrci se snaží vyšinutého jedince polidštit a zakopat se tak hluboko do prdele. Je velice pravděpodobné, že tuhle sérii nezvládnu dokoukat. Extrémně slabé dva kousky. Epizodka s kanibalem byla jediným krátkým zábleskem vydařených starých časů. ()

Release the Hounds (2018) (S04E13) odpad!

Spoilery! Další naprosto nechutná a maximálně debilní epizoda s tlusťochem a jeho mateřskými city. Tvůrci vymyslí zajímavou postavu, za 3 díly ji pohřbí a navrátí se raději opět k těm samým hovnám, se kterými to již mnohokrát opakovaně nefungovalo. Došla mi trpělivost, tady končím. ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama