Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Recenze uživatele Miany k tomuto seriálu (1)

Poslední chlap na Zemi (2015) 

Po shlédnutích vše dílů můžu říct, že se zde nejedná o žádnou klasiku ani velkolepou novinku, ale pro chvíle pohody, oddechu, relaxu je tento seriál dobrou volbou a nemohu jej hodnotit záporně. Plní funkci volného děje, který se ubírá často bláznivými, občas záhadnými ale vždy komediálě laděnými ději možná i trochu v duchu Chaplina. Hlavní parta se časem rozrůstá, mění a konfontuje s novými situacemi. Proto je zde nutná sympatie s postavami a znalost jejich příběhu, nelze sledovat nechronologicky jako Simpsonovi. Líbí se mi lehká proměna charakterů, trochu mě mrzí nerozšíření možností celého potenciálu námětu. Milá je ústřední dvojice (Tandy & Carol) neobvyklého typu chování a vnímání, která mi přirostla k srdci. Jaký má seriál potenciál vnitřně je v jeho podvědomém sdělení tak trochu o lidském chování, které nebývá bezchybné a často je zmatené. ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama