Reklama

Reklama

Můj avatar a já

(TV film)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nedaří se vám, jak byste si přáli? Chcete ochutnat zdánlivě zajímavější a lepší život na počítači zlákáni virtuální realitou? Osobní zpověď muže, který začal žít druhým životem v jednom z programů svého počítače. V hinduistické mytologii se pod pojmem avatár rozumí sestoupení boha z nebes na zem v lidské podobě. V kyberprostoru je avatar vaše grafické druhé já. Dánský režisér dokumentárních filmů podlehl svodům programu v počítači, který mu nabídl druhý a zajímavější a lepší život. Odjel do Nevady v USA, aby na vrcholu hory Mount Washington zakopal svůj počítač, protože chtěl do budoucnosti poslat osobní vzkaz. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně průšvih je, že tohle vůbec není dokument, tím pádem jsem tomu celou dobu nevěřil a nedokázalo mě to vtáhnout. A finální pointa je opravdu hodně laciná... ()

Reklama

Zagger odpad!

všechny recenze uživatele

to je ale hloupost proboha, a to jsem se secondlifem spojeny, mam taky svou story a vetsina mych prijmu mi jde odtamad. Naivne jsem cekal, ze to bude ok, ukazka zivota v secondlife, ukaze to lidem, co to neznaj, co tam jde delat, unikatni muzikanty folkare a bluesmany, ze kterych jsem padal na prdel a hned bych si koupil CD, kteri hraji realtime pres svuj zesak a streamuji to online v klubech, nadherne svety, ze kterych oci prechazi, virtualni priroda, ostrovy, ktere nemaji daleko od AAA her diky pouziti fototextur, umelce, lidi co tam potkali svou lasku a vzali se i v realnem zivote a nejake zamysleni jak to prospiva lidem psychologicky, jak mohou postizeni lide zit uplne normalne a setkavat se s prateli, dokonce znam americky par, kteri zijou na farme a maji oba pres 60 let a maji to jako zpestreni. A PRITOM TO JE CELE O NEJAKEM LOSEROVI a i to bylo vymyslene pro film !!! Mj trosicku jsem koukal, ze mozna treba tam zahlidnu nejake svoje vyrobky... Zaujaly me jen ty hodiny, co maj fungovat ve skale 10 let, a region Akasha existuje (hned jsem koukal) a model tech "hodin" tam byl. Nicmene nejzajimavejsi vec se vubec netykala tematu secondlife :D A to ma na to celou hodinu! Kua natocil bych 100x lepsi dokument a budu mit 90% hodnoceni. Jo a ta Helena byla fiktivni postava pro film protoze "zila" jen par mesicu, opet vymysleno pro film. No zkratka ten stupid upletl z hovna bic, protoze vubec nevedel jak to ma uchopit, prislo mi to jako by mu to zadal jeho sef: "tak a ted mi udelej dokument o secondlife". Je to jak ty trapne hrane dokumenty o nestestich a objektivne muzu rict ze v tom je tak 10% pravdy a skoro celych tech 10% jsou zabery ze secondlife a jeste uplne hnusnych ostrovu, twe dyt tam jsou takove perly :D No proste me to jako zasveceneho jen brutalne nasralo! Jeste porad se na to divam a musim nakonec zmenit hodnoceni na ODPAD. Boze do ceho se to zvrhlo. Sorry za chyby. ()

SuzukiZ 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý dokument o tom, jak spolu (ne)jdou kombinovat virtuální a skutečná realita - když si někdo kvůli virtuální zničí reálný vztah, protože ho natolik pohltí jeho "druhý život" ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama