Reklama

Reklama

Vražedná práva - Série 3

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2016–2017), 10 h 45 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Peter Nowalk

Hudba:

Photek

Hrají:

Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Assaf Cohen, Gloria Garayua (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Když Keatingovská pětka nastupuje do druhého ročníku, případ Wallace Mahoneyho zůstává tajemstvím. Později Annalise udělá šokující objev ve vlastním domě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

strom-z 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

původně velmi nadějně vypadající a velmi napínavej seriál se kazil už během první série (klasická potřeba být za každou cenu efektní a vždycky hlavně přijít s šokujícím zvratem podobně jako u "Lost" až směšně přerostla tvůrcům přes hlavu), ale teprve v druhý půlce série druhý spadnul do totálního průměru. no a tohle bylo ještě horší... (příměr s růžovkou je bohužel absolutně na místě) ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Nebýt "pesimista", byla bych touhle sezónou zklamaná. Původně dobrý nápad se ředí a ředí až z toho máme hotovou Růžovku. Jen zbývá určit, kdo tentokrát ("zcela uvěřitelně") umře, kdo se zhroutí, kdo bude obětním beránkem... Jediná postava, která letos udržela mou pozornost po celou dobu v pozitivním smyslu slova, byla Michaela. Zbytek se pohybuje od únavných (unavených?) po otravné. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to obrovská škoda, že kvalita sériálu jde tak dolů. Ale bohužel tvůrci si to dělají sami, jelikož je to pořád to samé dokola a navíc se to čím dál tím víc stává fantasmagorie, prostě něco, co by nikdy nikomu v reálném životě nemohlo projít. Je to škoda. ()

KyoroChan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za mě jednoznačně nejlepší sezóna! Ty vole kdo toto celé vymyslel? :) Nestačím se divit a nemohu jinak než 5*. Děj je opět skvěle vyskládaný na kvalitních a uvěřitelných výkonech všech protagonistů. Hlavní postavy dostali více prostoru rozvíjet svou charakterovou linku. A díky tomu si mě naprosto získaly i ty postavy, které jsem doposud nemusel (Mikejla s Ešrem). Dramatické scény jsou fakt pecka a nejvíc jim tady opět vévodí naša Analýza(výtečná Viola Davis). Kamera i použitá hudba mi také opět velmi lahodí! A proto hodnotím tuhletu sezónu jako nejvíc nejlepší ze všech!❤️ (ale docela se teda hrozím toho, co nás ještě čeká a nemine v těch dalších třech 🙈🙃) ()

Galerie (284)

Reklama

Reklama