Reklama

Reklama

Vražedná práva - Série 2

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 10 h 47 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Peter Nowalk

Hudba:

Photek

Hrají:

Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Katie Findlay, Steven Culp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Annalise a Keatingovská pětka hájí sourozence obviněné z vraždy rodičů a tajemné zmizení Rebecky vyvolá ve skupině rozkol. (Netflix)

Recenze (5)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál mě naučil nevěřit svým instinktům, když si myslím, že to udělal tenhle, hned to zapomenu a podezřívám někoho jiného. Stejně se ale nikdy netrefím. Je to tak dobře natočené, že vás to vždy vyvede z omylu. Druhá série je sice o něco slabší než první, ale napětí a mindblowing konec zůstávají. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je značně poškozená snahou tvůrců experimentovat a zbytečně provázat životy postavy, což celý svět HTGAWM tak nějak zužuje a zvyšuje jeho reálnou nepravděpodobnost. První polovina série je skvělá a na úrovni, od What Did We Do? to značně upadá kvůli absence hlavní zápletky (kdo koho zabil se vyřeší předtím) a finále bohužel více než neuspokojivé. Celkově stále skvělá série se slabým dojezdem do finále. ()

KyoroChan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál je čím dál lepší, druhá série nezklamala. Ale trochu se mi to vraždění začíná přejídat.. No naštěstí je to vesměs jedna vražda na celou sérii :) Ale tady se spíš řeší to, kdo postřelil tu Analýzu? Scénář je absolutně absurdní, ale funguje setsakramentsky skvěle! Gradace napětí, je dávkována přesně, až do posledního dílu! Ale přes veškeré drama, má seriál i úsměvné momenty, za což chci tvůrcům moc poděkovat! Nemohu jinak než 5* protože herci, kamera i hudba je výtečná! ()

Galerie (260)

Reklama

Reklama