Reklama

Reklama

Vražedná práva - Série 1

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2014–2015), 10 h 49 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Peter Nowalk

Hudba:

Photek

Hrají:

Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch, Jack Falahee, Katie Findlay, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Tom Verica (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Profesorka práva si vybrala pět studentů na stáž do své firmy a posuny v čase naznačují zapletení týmu do šokující vraždy. (Netflix)

Recenze (7)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál mě dostal srdcem i duší. Když se mě někdo zeptá, co bych mu doporučila za napínavý seriál, neváhám ani chvilku a doporučím tenhle. Na začátku série vám dají malinkou nápovědu, co se vlastně bude řešit a pak díl po díle se děje pořád něco dalšího a vy máte různé teorie, kdo to mohl udělat a nakonec bum a ono je to úplně jinak. ()

Reklama

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Napínavá hra s hlavnými postavami a ich zámermi. Celkom príjemné osvieženie od seriálov, ktoré sa vždy snažia zachrániť toho dobrého. 4* ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle vykonstruovaná série lákající diváky vpřed teasujícímí flashforwards ke konci každé epizody. Není to žádný inovativní formát, ale tady funguje na jedničku stejně jako výkon Violy Davis. Výborná úroveň od začátku do konce série. ()

Galerie (271)

Reklama

Reklama