Reklama

Reklama

Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Útěk z chrámu Jediů

(TV film)
  • Dánsko The New Yoda Chronicles: Escape from the Jedi Temple

VOD (1)

Obsahy(1)

Zničením Hvězdy smrti zasadily jednotky povstalecké aliance impériu zdrcující úder. Luke Skywalker a jeho přátelé oslavují veliké vítězství, aniž by si uvědomovali, že je jim na stopě Dart Vader, odhodlaný vykonat strašlivou pomstu... (TV Prima)

Recenze (7)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

"Ubližovat můžu i tady zezdola" Úžasná lego parodie na Star Wars plná hlášek, narážek a vizuálního humoru. Od úvodní konfrontace mezi Lukem a spol. a Darth Vaderem je to jedna velká jízda na horské dráze. Yodova retrospektiva je velmi zajímavá stejně tak nápad tvůrců přesunout dění z období po epizodě IV do období po epizodě III, čímž perfektně propojují staré s novým formou flasbacku skrze Obi-Wanovo vyprávění. Závěr s Vaderem na Naboo nemá chybu a já jako fanoušek Star Wars jsem měl z tohoto počinu velkou radost hlavně ty hlášky(Mami tati nehádejte se! :D). A to nejdůležitější naše děti byly v sedmém nebi. Plný počet. ()

Reklama

Murysek 

všechny recenze uživatele

No po předchozích třech dílech byl tento opravdu slabý. C3PO v režimu terminátora byl sice vtipný, ale nic víc se v podstatě nedělo. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Já se u toho výborně bavil. Když začne znít Imperial March a pak se v záběru objeví Emperor, nad hlavou má dvojče z kterýho imperial march řve a ptá se "tak jak se vám líbí naše nová ofiko znělka?", má to fakt grády. A Darth Vader s helmou posprejovanou kytičkama od Jar Jarových spratků je taky supr. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Skvělé a zábavné spojení Star Wars a LEGO je fantastické několikrát (a to je za 22min. dost) od srdce zasmál rozhodně stojí za to shlédnout pobaví se děti i dospělí. Pro fanoušky Lega a Star Wars naprostá povinnost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama