Reklama

Reklama

Magistři smíchu

všechny plakáty

Obsahy(1)

Režisér Jiří Menzel společně s Janem Werichem vzpomíná na vrcholné filmové snímky z období první republiky. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já vám nemám tyhle přemoudřelé střiháky rád. Je sice pěkné, že si tu připomínáme Lamačovu lékárnu v Košířích a sledujeme linku Lamač-Frič, která se dnes už tolik nezná, ale co ten hloupoučký komentář? Ukázky z filmů ve stylu hala - bala. A nakonec nám toho víc pověděla i ta Veškrnová než Gollová, což je poněkud frapantní. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Tuhle scénu miluju, směje se Dagmar Veškrnová v hledišti smíchovského kina Zvon sekvencím ze slavných filmových veseloher společně s Jiřím Menzlem, Natašou Gollovou, Františkem Filipovským a již nemocným Janem Werichem. A kdo jsou ti magistři smíchu? Karel Lamač a Martin Frič. Měli rádi humor, uměli se smát a my se smějeme dodnes s nimi. Tak nashledanou. ()

lacertacz 

všechny recenze uživatele

Zrovna tohle je film, který nelze posuzovat mimo kontext. Je po podpisu Anticharty a Werich, už nemocný a starý, se mohl po letech objevit ve filmu. Bylo potřeba rychle něco vymyslet, pokud to půjde. Ano, je to splácanina, ale v zásadě jde o pár úvodních vět, kde Werich mluví, a pak závěrečný dojemný odchod velikána s doutníkem, naslouchátkem a smrtí za krkem... ()

Reklama

Reklama