Reklama

Reklama

Galavant

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 6 h 26 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Hrají:

Joshua Sasse, Timothy Omundson, Vinnie Jones, Karen David, Luke Youngblood, Mallory Jansen, Julian Seager, Sophie McShera, Hugh Bonneville, John Stamos (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Tam kde většina pohádek končí, tahle teprve začíná. Hrdinný rek Galavant, slovutný to chrabrý rytíř, bojuje o srdce své vyvolené, která na piedestalu zájmu cloumá jak s city všemi opěvovaného Galavanta, tak i zlého krále Richarda. (geklon)

Recenze uživatele Jirka_Šč k tomuto seriálu (1)

Galavant (2015) 

"Sunny Valencia!" První série je za 4-5* a originální. Jedinečná a kompaktní. Druhou tvůrci v prostředku uměle natahovali jako nešťastníka na mučícím stroji a ještě strkali do děje všechno, co šlo náhodou okolo (začíná a končí fajn). Hodnotím primárně podle první série. Bláznivý středověký muzikál s nadsázkou "ako sviňa". Parodie na legendu o Artušovi, Boj o trůny a bůh ví, co ještě. Statečný rytíř, krásná odvážná princezna, extra drsný bijec a nezapomenutelný pannenský král. "Everybody sing!" ■ Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=1tUW86-hQz8 (trailer je ponejvíce poskládaný z první epizody první řady). ()

Reklama

Reklama