Reklama

Reklama

Galavant

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 6 h 26 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Hrají:

Joshua Sasse, Timothy Omundson, Vinnie Jones, Karen David, Luke Youngblood, Mallory Jansen, Julian Seager, Sophie McShera, Hugh Bonneville, John Stamos (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Tam kde většina pohádek končí, tahle teprve začíná. Hrdinný rek Galavant, slovutný to chrabrý rytíř, bojuje o srdce své vyvolené, která na piedestalu zájmu cloumá jak s city všemi opěvovaného Galavanta, tak i zlého krále Richarda. (geklon)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Galavant (2015) 

Galavant je jeden z těch projektů, které mě dokázaly zaujmout od prvního traileru. Čekal jsem zábavná oddechovku u které nebudu muset přemýšlet a prostě si ji užiju a přesně to jsem dostal. Vše zabaleno do chytlavých melodií a vtipných písniček. Parodie a zpěv u mě boduje. Postavy skvělé, exceluje hlavně král Richard (Timothy Omundson), ale baví i Gareth (Vinnie Jones) a samotný Galavant (Joshua Sasse). Rytířský souboj ze druhého dílu je opravdu skvělý a připomněl mi Příběh rytíře. Nevím jestli se dočkáme druhé řady, závěr série po tom přímo volá, ale tvůrci to velmi povedeně zabalili do poslední písničky, takže uvidíme... *** Zatímco první série přinesla svěží závan do světa seriálových komedií, tak od druhé se vlastně čekalo hlavně to, že přijde s něčím dalším, novým a neokoukaným. A to byl opravdu těžký úkol. I já musím přiznat, že prvních pár dílů mi přišlo utahaných a říkal jsem si, že už to není úplně ono. To všechno se však změnilo v okamžiku, kdy Richard vymění cenný drahokam za Tada Coopera. V tu chvíli bys ten správný Galavant zpět a vykouzlil mnohokrát úsměv až do opravdu pěkného a povedeného finále. Tentokrát však už pochybuji, že by Galavant opět přežil. Nemůžu si pomoct, ale první série byla lepší a měla chytlavější songy. ()

Reklama

Reklama