Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do bodu, kdy už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie koprodukovaná bratry Almodóvarovými si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech. Není divu. Nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení. (Aerofilms)

(více)

Recenze (905)

majec4 

všechny recenze uživatele

Film som mal v merku uz dlhsie, ale nejako som nikdy nemal chut na 6 roznych pribehov v ramci jedneho filmu. Teraz som na to narazil na Netflixe, tak sme sli do toho. Bolo to fakt super. Ci uz vtipom, zvratmi v jednotlivych pribehoch, pripadne neskutocne super vsadenym cynizmom. Napriklad pribeh "auto" bol fakt zabavny, nasmiali sme sa dostatocne. "Lietadlo" bolo podla mna tiez dost zabavne. Zato "tehulka" bola emocne super vystavana. Cistych 5* za mna. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla poprvé před pár lety a nejvíc mi utkvěla v paměti povídka o souboji řidičů. Stále ji považuji za nejlepší. Mám ráda povídky knižní i filmové, taky černý humor, takže jsem se opravdu dobře bavila. Nepovažuji žádnou povídku za výrazně slabší. Navíc parádní hudba. Vidím, že když mi dojde trpělivost, ještě pořád mám rezervy. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Udělat humor tak, abych divákovi lacině nelezl do zadku je jedna z nejsložitějších věcí, takže díky za každou historku. ()

Pfff 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo, ale rozhodně to není pro slabší povahy! Místy je to hodně brutální a pekelně černě-komediální. Až jsem se chvílemi zastyděla, jestli je vůbec morální se něčím takovým bavit. Nevím jestli bych i v tom největším vzteku řešila situaci tak jako postavy ve filmu, ale jelikož je člověk tvor škodolibý, tak se aspoň můžu bavit tím to sledovat. Takže ano, já jsem pro - stojí za shlédnutí! ()

Vilg 

všechny recenze uživatele

Náměty složité asi jako leporelo, ale ztvárněné, až to rve koule. Od začátku do konce. Přitom tak minimalistické, že by je šlo natočit kdekoliv. Bravo, Sifóne. Nejoblíbenější povídka: Duel v autech. ()

Viper 

všechny recenze uživatele

Jako milovnikovi cerneho humoru mi tato argentinska dvouhodinova jednohubka sedla skvele. Jedna se o pomerne nenarocny film s ponekud vyhrocenym dejem a fantastickou mozaikou postav. Kazda povidka ma jasnou pointu, ktera je bohuzel nekdy az prilis primocara a nedava prilis prostoru pro hlubsi zamysleni... Jednou z mala vyjimek je povidka o nezdarnem synkovi a jeho nocni projizdce. Presto si nemuzu pomoct a tento film si podle meho zaslouzi absolutni hodnoceni, protoze ve svem zanru nema prilis srovnatelnych konkurentu. ()

Corny 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádné povídky ze života, žádná americká sračka, kde každý ví jak dopadne, zde vystupují obyčejní lidé a úpně normální osudy jaké se kolem nás dějí. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Originální podívaná. Některé příběhy mě zaujaly více (letadlo), některé méně (automobilová nehoda), ale jako celek výborné, s mnoha překvapivými rozuzleními. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Pokud je ve filmu zastoupen humor, tak je jeho hodnocení, z bůh ví jakých příčin, podhodnocené v porovnání s jinými snímky, ve kterých dominují jiné emoce. Pokud se ještě k němu přidá jistá dávka cynismu, tak se objeví málokdo, kdo je ochoten dát plný počet, i když film dosahuje stejných, ne-li lepších kvalit, než jiné žánrové. Jsem přesvědčen, že tato tvrzení platí pro tento film dvojnásob, proto vězte, že procento na jeho profilu, ačkoliv je relativně vysoké, je i přesto podhodnocené. Toto je vážně masterpiece - od scénáře, přes dynamiku děje, kameru a herecká podání. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Plné hodnotenie bez najmenších výhrad ! Zbierka bizarných pomerne krátkych príbehov ktoré sú mimoriadne originálne a kvalitné spracované...už som si hovoril po každej epizódke,že tá následujúca nemôže byť už lepšia...omyl...každá je svojím presahom a pointou svojská a ani jedna nie je ani trošku totožná s predchádzajúcou. Už prvý príbeh v lietadle vám naznačí,že toto bude veľmi zaujímavé sledovanie....za mňa jednoznačne vedie " autom zrazená tehotná " .... v tej poviedke je oveľa viacej ako sa na prvý pohľad zdá...vypovedá dosť o svete v ktorom žijeme... skoro všetko sú to banality dohnané do extrému....či už obyčajná hádka vodičov, alebo zle zaparkované auto .... a určite uvidíte aj svadbu ktorú....takú už isto nikdy a nikde neuvidíte .... filmová pochúťka aká tu nebola dávno ! ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Tak za tohle se postavím a klidně si o mě myslete co chcete, protože z pomsty jsou kolikrát ty nejlepší příběhy. Absolutní top povídka je poslední Svatba, to mě rozsekalo potěšilo i rozesmálo zároveň asi proto, že žiju ve stejném směru jen trochu v klidnější formě :). Prostě film pro vyvolené..// a luxusní hlavní plakát k filmu ! ()

Móó 

všechny recenze uživatele

Absurdní, cynické, může být i zábavné. Podle mě reprezentuje myšlenky lidí ve vypjatých situacích a to, co by doopravdy chtěli udělat, ale nikdy neudělají.. Každopádně zajímavá podívaná, kterou hodnotím za originalitu 75 %. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční pojetí příběhů, které jako kdyby životu z oka vypadly. Vtipné, nápadité, místy brutální. Bavila jsem se parádně. Za mne 90%. Nejlepší příběh první, ()

Související novinky

The Last of Us nabírá herního skladatele

The Last of Us nabírá herního skladatele

13.03.2020

Necelé dva měsíce nás dělí od vydání jedné z nejočekávanějších her letošního roku The Last of Us Part II. Pár dní nazpátek přitom bylo oznámeno, že se kabelovka HBO, scenárista Craig Mazin (Černobyl)… (více)

Festival argentinského filmu začíná

Festival argentinského filmu začíná

24.10.2019

Od 24. 10. do 30. 10. se v pražském kině Lucerna koná 8. ročník festivalu argentinského filmu CINE ARGENTINO. Festival doprovází výstava argentinských filmových herců. Přehlídka bude zahájena… (více)

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama