Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro mnoho lidí je Joanna symbolem hloubavého a radostného života. Na svém blogu popisuje upřímně a podrobně svůj každodenní život: své plány tak jednoduché jako je například rodinný výlet k polským jezerům nebo svůj cíl vidět syna jet na kole bez postranních koleček. Blogovat začala, když zjistila, že má rakovinu a zbývají jí tři měsíce života. Svému pětiletému synovi Jasovi ale slíbí, že se bude snažit přežít co nejdéle. A začíná pro něj psát. Dokument je stejně tak diskrétní, jako je dojemný. Díky několika dobře vybraným slovům a postřehům dokáže být střízlivý i emocionální. Je to příběh o hloubání o smrti, životě a lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

flakik 

všechny recenze uživatele

Zprvu se dokument zdá být jen o jedné obyčejné ženě a její rodině. S uplývajícími minutami ale nakonec její srdceryvný příběh dostane každého, především pak každého rodiče. A ačkoliv je Joanna jen jedna z mnoha a její příběh není ojedinělý, je přeci jen svým způsobem jiná a výjimečná, jako každý. ()

Galerie (6)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama