Reklama

Reklama

Camp Blood First Slaughter

Skupinka študentov sa vydáva do Camp Blood, pretože chcú vedieť, či sú vraždy pravda, alebo len fikcia. Vydajú sa teda to Camp Blood a zistia, že vraždy, ktoré sa v kempe odohrávajú, nie sú fikcia a že pod maskou vyrobenej z kúskov ľudskej kože sa nachádza osoba, ktorú všetci poznajú... (Destoroyah)

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skupinka študentov sa v rámci školskej práce vydáva do „Camp Blood“ lesov, kde sa majú bližšie pozrieť na jednu miestnu legendu. Netušia ale, že tu úraduje reálny vrah, ktorý sa samozrejme pozrie aj na nich. Priznám sa, že predošlé Camp Blood horory som nevidel, aj keď sa na ne časom chystám a dúfam teda, že budú lepšie než tento lemravý a smiešny amatérsky slasher. Čo však od amatérskeho, undergroundového režiséra Poloniu čakať, že? Aj keď absolútny odpad to zase nebol, len neviem komu by sa ten film mal vlastne páčiť. Asi nikomu. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý, naprosto amatérský sequel již tak dosti amatérských dvou dílů Camp blood, který prostě nikdo nemůže brát vážně... Není třeba plýtvat mnoha slovy, je to nudné, bez děje, herci směšní, CGI efekty neskutečně špatné... Prostě film určený snad jen pro ortodoxní masochisty, ostatní i přes krátkou stopáž zdechnou nudou... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Série Camp blood je celkem zábavná. Hlavně si na nic nehraje, je to obyčejný slasher bez inovace ale dokáže celkem zabavit. Nicméně tenhle "první masakr" měl být o něco lepší protože narozdíl od předchozích dílů které byly amatérské tak tento měl poměrně "zkušené" tvůrce. A to Polonia, režisér ultralevných filmů. Nicméně ani přes to nevzniklo totálně nic zajímavého ani zábavného. Totálně sračka která navíc mate názvem o "first slaughter" se totiž nejedná. Začátek je nezajímavý stejně jako postavy které se tu vyskytují navíc člověk nemá šanci cokoliv o nich zjistit. Hodně velký průser. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka kolik vůbec toho je k tomu není co dodat všechno špatně ani za snahu se nedá dát hvězda katastrofa děti by v dnešní době natočily suprovéj horor bože. ()

Reklama

Reklama