Reklama

Reklama

Paul McCartney: Queenie Eye

(hudební videoklip)

Obsahy(1)

Queenie Eye je píseň, kterou napsal Paul McCartney a produkoval Paul Epworth. Jedná se o druhý singl ze sólového alba Paula McCartneyho, které bylo vydáno v roce 2013 pod názvem New. (Posheidon)

Recenze (7)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je slast. Ta hudba, to obsazení, ta nekonečná návyková pohoda... Žádný kýč, žádná strojenost, prostě si jen tak užívat hudbu každý po svém. Dokonalost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kde sa mi tento klip schovával? Ja tie celebriťácke cameá zbožňujem, aj keby sa vo videoklipoch mali objaviť tí zatratenci z BÚRLIVÉHO VÍNA. No... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • McCartney zahrál tuto píseň na živo v televizním vysílání 56. ročníku výročního předávání cen Grammy v roce 2014, a to dokonce s byvalým kolegou z Beatles Ringo Starrem, který hrál na bicí. (Posheidon)
  • McCartney vysvětlil, že název písně a text refrénu je z dětské hry, kterou hrál, když byl malý, a která začínala: "Queenie, Queenie, who's got the ball?" ("Královno, královno, kdo dostal míč?"). (Posheidon)
  • Klip se kompletně natáčel ve slavném nahrávacím studiu Abbey Road v Londýně. V tomto studiu se psaly hudební dějiny. (Posheidon)

Reklama

Reklama