Reklama

Reklama

Venku pršelo

(studentský film)

Obsahy(1)

Ten večer silně pršelo. Z kanceláře odcházel dřív než obvykle, oblékl si kabát a vyrazil do deště...Ondřej je už rok nezvěstný. Kdo stojí za jeho zmizením? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem uvažovala, jak film ohodnotit. Tři hvězdičky jsou moc ale dvě jsou zase málo ... Herecké výkony jsou skvělé, obzvlášť Zuzaně Bydžovské jsem to opravdu věřila, ale příběh je hodně slabý. A pak když přijde konec, divák jen hledí na obrazovku a v hlavě mu běží "A to je jako vše?!". Rozhodně jsem čekala víc. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

celkem nic moc. Hudba Martina Hrnčíře je ovšem skvělá! Skvěle podbarvuje nudné monology postav a závěrečnou scénu. Nevím co mi mají říct scény kdy postavy mluví o ONOM jediném, do doby než konečně vyleze na scénu. Nakonec vyleze. A PŘITOM TAM ANI NEPRŠÍ!!! ()

Reklama

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi tam chybí nějaká myšlenka za tím vším. Nechat ji celou na divákovi je hrozně jednoduché a postrádá to smysl. Nechci odkrývání celého příběhu, mám ráda nejasné konce, ovšem s náznakem hloubky a promyšlenosti, nad níž bude divák fascinován. Ty v tomhle filmu bohužel chybí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama