Reklama

Reklama

Zasněžený ráj

Trailer 1

Zasněžený ráj je drsný thriller natočený podle skutečného příběhu člověka, který se pokusil ovládnout své hluboce zakořeněné sklony k násilí prostřednictvím víry. Dave je drobný zločinec, jenž se potlouká po východní části Londýna a libuje si v drogách a násilí. Poté, co zapříčiní smrt svého nejlepšího přítele Tariqua, propadne dosud neznámým pocitům studu a lítosti. Obrátí se k islámu a konečně začne nacházet kýžený klid - dokud ho ovšem nedostihne zločinecká minulost a nepodrobí jeho novou víru zkoušce. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (3)

hoffo odpad!

všechny recenze uživatele

oh my gosh!!! to som si zase naložil! Toto je celé zle! od scenára až po hudbu, cez réžiu, hercov vrátane kamery... A to som musel pozerať na dvakrát, lebo prvýkrat som pri tom niekde v polke zaspal. Toto by som povinne nonstop 24x7 premietal vo väzenských kinách ako jeden z mentálnych trestov, ktorého účinnosť bude určite porovnateľná s výsledkami lobotómie. Jediné čo nie je celé zlé, ale len zlé, je ten obsah tutok hore od Cinemaxu... Andrew Hulme by si mal namiesto písania scenárov a režírovania filmov radšej večer vyraziť do nejakého masážneho salónu a nechať si tam poriadne Hul it, lebo už mu to pekne tlačí na hlavičku! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, který mě v současné době prostě nemůže nadchnout. Je to sice drama, je to kriminální, ale je to podáno způsobem, který mě už od začátku vadí. Je zde snaha o to, aby to bylo dramatické, ale tempo je tak neskutečně pomalé, a přitom se vlastně nic neděje a není zde nic dalšího, co by mě okouzlilo, že se prostě jen dívám a čekám, až to skončí. ()

Reklama

mdf 

všechny recenze uživatele

Mám rád britské filmy o lidech z ulice Londýna,ale tenhle mě moc neoslovil a hledat spásu v islámu????k tomu není ani co dodat............... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama