Reklama

Reklama

Od A do Z

(seriál)
  • USA A to Z
USA, (2014–2015), 4 h 35 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Ben Queen

Kamera:

Joe Kessler

Hudba:

Craig Wedren

Hrají:

Ben Feldman, Cristin Milioti, Henry Zebrowski, Lenora Crichlow, Christina Kirk, Parvesh Cheena, Hong Chau, Nancy Friedrich, John Gabriel Rodriquez (více)
(další profese)

Epizody(13)

Od A do Zet, aneb 8 měsíců, 3 týdny, 5 dní a 1 hodina romantické lásky Andrewa a Zeldy. (TV Nova)

Recenze (24)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak jsme nakonec po třinácti - Dost symbolicky, protože Američané jsou hodně pověrčiví.. - (l)epizodkách skončili někde u eMka, a tak bych se příliš nezdráhal označit tenhle projekt za scenáristický Mrdník, či za dost nepodařenou Mutaci jiného zde velmi oblíbeného sitcomu, totiž HIMYM.. Matku už jsme totiž poznali, tak proč ji nezkusit nacpat do další série, která se bude snažit opisovat co nejméně okatě, že ?! Navzdory té nechtěné pěsti na oko, a zejména dík poměrně zdařilým dialogům se slušnými popkulturními šťouchanci se tenhle pokus docela příjemně sleduje, jeden ovšem zároveň chápe, proč se tvůrcům utnul tipec.. Ben Queen si nejspíš myslel, že po práci na jednom výborném animáku automaticky zvládne vlastní sólo projekt.. Jakkoli je Cristin Milioti nesmírná kočka, některé matky bych raději nepoznal.. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tohle bude kultovka, má to všechno, dobře napsané dialogy, chemii mezi hlavním párem, zatím skvělé vedlejší postavy a předem stanovený cíl, od A do Z :). (500) Days of Summer se špetkou Himym, já si to nechám moc moc líbit a budu držet palce, aby se povedly všechny nadcházející epizody minimálně tak senzačně, jako pilot. 2. díl - krasojízda pokračuje! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Pilot nebyl až tak strašný, ale tak nějak mě tento díl nenalákal na ty další, tudíž další pokračování půjde mimo mě. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, "Matka" Christin Milioti je stále neskutečně sympatická a mezi ní a hlavním hrdinou to zatím hezky jiskří. Jenže to je tak všechno, čím vás tato ničím neobjevná romantika osloví. Humor tu moc nefunguje, vedlejší postavy jsou silně nesympatické a ani ten feeling ala HIMYM feat. 500 Days with Summer tu moc nefunguje. Brzké zaříznutí bylo bohužel zcela zasloužené. 50% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Tuctovka, která hádám brzo dojede na casting, kde se to jenom hemží nevýraznými/nezajímavými zjevy (s čestnou výjimkou v angažmá Lenory Crichlow, ale tam se obávám nedostatku prostoru). Hlavně tuhletu "mámu" Zeldu nikdy nikdo neměl potkat - od prvního okamžiku mi je záhadnym způsobem nesympatická. ()

Chickenka

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit po prvním díle, ale zatím tento seriál ničím zásadně nevyniká, sice je příjemný a rádoby vtipný, ale mám takový dojem, že se brzy vyčerpá a humorné scény nebudou tak vtipné, jak byly původně zamýšleny. Seriál sám o sobě zatím nepůsobí špatně, ale není to nic extra..uvidím, co se z toho ještě vyvine. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, škoda, že si scénárista sám podráží nohy. V prvním díle udělá z hlavního hrdiny debila, který věří v existenci hoverboardu. Ve druhém z něj zase vytvoří schizofrenika a lháře, protože i když celý první díl bojoval o hrdinku a tvrdil něco o osudu, hned ve druhém jde na rande s jinou babou. Za pár dobrých vtipů a sympatické herce tři hvězdy, jinak s tím končím, páč víc podrazů nesnesu. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: On ji chce, ona jeho asi taky, ale hned na začátku se dozvíme, že spolu budou randit jen omezenou dobu, což mě samotnýho trochu nalákalo koukat dál. Bude hodně záležet, jestli tahle dvojka (s jejich BFF celkem čtyřka) dokáže utáhnout celej seriál, dám jim asi ještě pár dílů. 60%. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jasná náhrada za Himym. A né jen kvůli herečce. Je to sice tuctové, ale povedené. Vtip příjemný a a speciálně postava Zeldy je velmi komická a milá. S trochou štěstí se dočká i prodloužení :) 3* EDIT: No tak už víme, že nedočká :D Můžem jen doufat že to zabalí trochu důstojně a vymyslí tomu nějaký konec :) EDIT 2 : Hmmm tak snad to nějak dopadlo no :D Ale hodnocení nechávám. Seriál mě bavil, ale nijak extra mi nechybí... 3* ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pilotní epizody musím říct, že příjemná změna koukat na ne-až-tak-tolik okoukané herce. Zatím je to příjemné, ale nic extra. Rozhodně se podívám na druhý díl a pak se uvidí. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na A to Z jsem byl zvědav hlavně díky Cristin Milioti, kterou jsem si oblíbil v HIMYM. Jenže upřímně, letos nabídly stanice v tomto žánru i lepší seriály (Manhattan Love Story, Selfie). To neznamená, že bych A to Z nějak zatracoval, pouze mi v porovnání s nimi přijde nejslabší. A tady je proč. Postavu Zeldy jsem si oblíbil a přišla mi i sympatická, horší to bylo s Andrewem. Ten je totiž z tohohle páru ten "trapnější", což mi vadí a jen těžko si ho člověk pak oblíbí. Ani nejlepší přátelé hlavních hrdinů nebyli žádným zázrakem. Nejhorší pro mě však byla "postava" vypravěče. Ta mi vadila a fakt, že mi prozrazovala jak dlouho spolu budou hlavní hrdinové ještě chodit, také nijak nepomáhal. Pobavit to tedy pobavilo, jako příjemná oddychovka to i funguje, ale nepřináší to nic navíc, nic co by vás nutilo sledovat dál. Seriál prostě skončil a mě vlastně moc nezajímalo, jak by to bylo dál. Lehce nad průměrem, seriál neublíží, ale rozhodně ani nenadchne... 70 % ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Extra bída. Tak jo uděláme seriál, kde bude hrát ta, co hrála matku, kterou Ted Mousby devět let hledal. Šoupneme k ní nějakýho fešáka, kterej bude uplnej trouba a celý to bude v nějakým sotisfikovaně romantickým námětu. Děte do prdele. Nemáto koule, šmrnc a ani punc výmečnosti. Jenom si to na něco hraje a je to strašně trapný. Fuj. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První epizoda docela fajn. Pár vtípků pobavilo, hlavně závěr s Hoverboardem. Potěšila Lenora Crichlow, kterou jsem si oblíbil jako Annie v Being Human. Docela to i uzavřeli a klidně by to mohlo fungovat jako minifilm. No jsem zvědav, co bude dál. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Cristin Milioti - sympatická, nevýrazná. Ben Feldman – sympatický, nevýrazný. Od A do Z – sympatický, nevýrazný. Co se týče komediálních seriálu, tak už tady za ty léta bylo téměř všechno a pokud chcete na nelítostném trhu uspět, musíte přijít s nějakou peckou nebo něčím úplně jiným…..zkrátka nestát jako panenka v koutě a doufat, že si vás najdou. Tahle tuctovka neměla valné šance. ()

pacpac 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle zatím lepší průměr a doufám, že bude kvalita stoupat. To co se mi nelíbilo na Pushing Daisies - tedy vypravěč, mi tu naopak velmi sedí. Obě hlavní postavy jsou sympatické. Navíc naprosto protikladné, což na diváky většinou funguje. Těším se na další díly. Po první epizodě 60% ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Moje nové náhradní krmení pro watchlist na sezonu 2014/2015 místo HIMYM. Hned podle pilotu úplně super s trochou podobnosti HIMYM. A´t už to jsou flashbacky, určitá romantičnost hl. hrdiny a jeho kamarád, který balí co může (ne tak elegantně jako Barney) a trochu chladnost hl. hrdinky (podobně jako Robin). Velké plus za Cristin, která mi (oproti jiným uživatelům) byla sympatická i v HIMYM jako matka a škoda, že SPOILER (pro ti co neviděli) umřela ke konci. Fandil jsem ji určitě víc než nějaké Robin! Jinak supr čupr zpracování a nechci tak pesimisticky jako ostatní předvídat, co bude dál, nechám se překvapit. UPDATE si nechám na konec sezóny. ()

tchempi 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně udělaný seriál, bohužel není „unisex“, je to vyloženě estrogenová jízda. 85 % romantika, 15 % humor. ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ som videl všetkých 13 častí a priznávam, že to bolo príjemne sledovanie. Je to fajn seriál na taký oddych, relax. Kvality Priateľov či How I met your mother síce nedosahuje, ale o tom napokon ten seríal ani nie je. V každom prípade aj cez občasné scény či zakončenie častí kde je všetko, povedzme, dokonalé, je to stále fajn. Ak ste si zamilovali Cristin Milioti ako matku v HIMYM, tak tu to nebude inak. :) Edit: Tak nakoniec vraj seriál po 13. epizóde zrušili, celkom škoda. ()

Reklama

Reklama