Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapec, ktorý v detstve vídaval duchov, sa po ukončení štúdia musí vrátiť k rodičom, pretože si nenašiel prácu. Robotníci pri práci na rodičovskom dvore objavia truhlu a nechcene prebudia ducha, ktorý začne mladíka strašiť. Ide o duchov malého dievčatka a jej otca, ktorým bolo ukradnuté niečo, čo im patrilo a bez čoho nedokážu odpočívať v pokoji. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapík má problém nájsť si prácu, tak sa na čas vracia do malomesta ku svojským rodičom, kde sa však zamotáva do ťažkostí kvôli svojim paranormálnym sklonom... Exemplárny prípad blbej hororovej komédie. Rovina medzi hororom a komédiou je nezvládnutá, nevyvážená a tam kde je komediálne smerovanie stupídne prestrelené až do nezábavnosti, tak je naopak smerovanie hororové len detsky naivné a nevyužité. Síce je to celkom slušne natočené (až na tie hrozné CGI efekty) a Ray Wise je tradične fajn, no zvyšok tejto somariny za veľa nestojí, tak ako ani tie trápne postavy na ktoré sa pomaly nedá pozerať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady asi záleží nejvíc na tom, jestli vám sedne Gublerův projev. Dokážu si představit, že jeho teenager, který to má v hlavě tak trochu jinak, může lézt leckomu na nervy. Mě nijak zvlášť nevadil, takže jsem se u téhle lehce divné hororové komedie docela bavil. Čiší z toho pohoda, líbil se mi záměr s retro triky, pár povedených vtípků se tu také najde a nakonec potěšila účast Raye Wise a Kate Dennings. Nic pamětihodného, ale ani ztráta času. 55% ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Raymond, excentrický podivín a navrátivší sa stratený syn v jednej osobe sa objavil na prahu svojho rodného domu, aby dojal rodičov k slzám. Pokiaľ u matky Eve (Barbara Niven) sú to slzy šťastia, otec (ak toto indivíduum spadá do takto definovaného pojmu) plače z úplne iných dôvodov - jeho syn je totiž pre neho synonymom babráka, loosera a blázna. Za všetko môže dávny zážitok, odvtedy si Raymond myslí, že vidí duchov. A návrat domov znamená len jedno - návrat do starých koľají. Aj keď je vo filme možno spoznať množstvo známych tvárí, na výsledku to príliš nepoznať. Nie je to zábavné, väčšina rádoby vtipných scén končí v pomykove a míňa sa (aspoň u mňa) úplne cieľa, v záhrade vykopaná truhlička neprinesie do filmu žiadané napätie a tak som sa po skončení filmu škrabal po čele, a rozmýšľal, čo tým chcel tím tvorcov povedať. Ostal akurát pocit ako keď sa chcete napiť vína a po prvom glgu zistite, že to bol tak maximálne vinný ocot. Určite nie najhorší film, aký som v poslednej dobe videl, ale aspoň k priemeru to má poriadne ďaleko... ()

Antonymi 

všechny recenze uživatele

Objektivně to není moc dobrý film - námět nabízel mnohem více prostoru, než se scénářem podařilo zazdít, velká část gagů vyjde naprázdno a některé posuny v ději jsou až příliš křečovité a rychlé. I přes to všechno byl pro mě tenhle film guilty pleasure a to především díky skvělému obsazení - Matthew Gray Gubler je se svou přehazovačkou na blbečka a věčně otráveným pohledem bezkonkurenčně nejdivnější obyvatel sledovaného maloměsta a když se jeho ječení a běhání po baráku člověku omrzí, pořád je tu výborná Kat Dennings, která si přidává do svého portfolia další rozkošně střelenou postavu, kterou si zamilujete na první pohled. Do toho jako vždy skvělý Ray Wise a člověka až zamrzí, že scénář nebyl lepší. Protože to mělo potenciál být výborné. Takhle je to prostě průměr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Suburban Gothic“ je celkem příjemná hororová komedie, která nemá až tak dobrý slovní humor, ale ta situační komika tu docela je. A všechno zachraňují dobře napsané postavy. Film místy připomíná něco, co by klidně mohli natočit bratři Farrellyové ve svých lepších letech. Je to hezky ujeté a na to, že to nemá moc originální příběh, mě to celkem bavilo. Za mě tedy mírný nadprůměr. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama