Reklama

Reklama

Bělka a Strelka na Měsíci

(festivalový název)
  • Rusko Bělka i Strelka: Lunnje priključenija (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Na Zemi se začínají dít zvláštní a záhadné věci, které ohrožují celou planetu. Stopy vedou až do vesmíru, k odvrácené straně Měsíce. Kazbekův oddíl byl pověřen, aby tuto záhadu století vyřešil. Belka, Strelka a jejich tým veselých a odvážných hrdinů vyrážejí na Měsíc s cílem splnit své poslání. Díky vášni pro dobrodružství, duchaplnému humoru a velkému duchu vesmírného bratrství v nebezpečných časech se jim podaří odhalit záhadu Měsíce a jeho obyvatel. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (2)

tatanapope odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádka natočená podle skutečné události mě tedy příliš nezaujala . Všechny zvířátka ve filmu byli takovým zvláštním způsobem odporné nebo stupidní . Vtipné to nebylo vůbec a místo aby měl člověk tendenci si zvířátka zamilovat a oblíbit , jak tomu obyčejně v pohádce bývá , tak jsem spíš uvažovala , které mi vadí víc . Tak nevím možná , když to někoho nebaví neměl by pohádky dělat vůbec , protože tohle bylo fakt hrozné od zpracování těch rozežraných čoklíků , přes jejich povahy až po celkový děj . ()

Najlvin 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi první film s Bělkou a Strelkou velice líbil a už jsem si ho od prvního shlédnutí pustil opětovně několikrát, pokračování s novým dobrodružstvím těchto dvou psích hrdinek jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít. A přestože tentokrát autoři popustili uzdu fantazie mnohem víc než minule a tudíž to s historií má už pramálo společného, na škodu tomu rozhodně nebylo. Výsledkem je totiž důstojné pokračovaní, plné zábavy a dalších ztřeštěných situací, které jistě potěší nejednoho dětského diváka, ale i blázny jako jsem já. Kdo tohle dokáže ohodnotit jako "odpad", nemá nejspíš všech pět pohromadě. Od minula je také vidět značný pokrok ve vizuální kvalitě, díky které film vypadá zase o kus lépe. Je znát, že se tvůrci z předešlého dílu poučili a vyvarovali se chybkám, které jsem minule zmiňoval. Do značné míry tomu zajisté napomohly i zkušenosti ze seriálu natáčeného v období mezi oběma filmy. Mimochodem, ten je také velice podařený a zdá se, že v Rusku také velmi úspěšný. Doporučuji, nejlépe v původním Ruském znění. Co tedy říci na závěr? Snad jen, že doufám v další pokračování :-) ()

Reklama

Galerie (46)

Reklama

Reklama