Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Bollersville jsou všichni průměrní. A to je důvod, proč jsou místní obyvatelé pokusnými králíky pro testování nových produktů před tím, než se dostanou na trh. Na svoji průměrnost jsou hrdí a dělají vše pro to, aby tak zůstali! A mají-li kvůli zachování statistické průměrnosti umístit starší obyvatele do domova důchodců, tak ať! Děti z města však odmítají být pokusnými králíky. S pomocí prášků na spaní vyřadí ze hry dospělé a začnou pracovat na plánu dosáhnout nového světového rekordu. Výsledkem je však naprostý chaos! Prarodiče utečou z domova a přesvědčí dospělé, že ne všechno, co vypadá staré a rozbité, takové skutečně je. Dětem se podaří naplnit bazén mléčným koktejlem a světový rekord je tu! Zkoušeči produktů naštvaně opouštějí Bollersville. Od té chvíle pracují staří i mladí společně a vymýšlejí nové světové rekordy. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (5)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Asi nejaky progresivni Humor kteremu ja nerozumim a ani rozumet nechci. Uplny prusvih se nekonal, ale ze bych planovala repete tak to tedy OPRAVDU neplanuji. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Famózní film pro nejmenší děti, který si jejich perspektivu bere za svou a současně přináší vyprávění, které dokáže uhranout i dospělé. Vše zastřešující logika lumpačení a vylomenin dodává svěží háv ústřednímu podobenství o společnosti, kterou pohlcuje konzum a která se nedokáže postarat o starou generaci. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl velmi slibný, absurdní humor fungoval, po první třetině šla ale úroveň (nejen) humoru dolů a film se zvrhnul v nesourodou splácaninu slabších (těch bylo výrazně víc) a lépe vymyšlených situací. Quatsch je jméno nosála, který spolupracuje s dětskou partou; v českém dabingu mu nikdo neřekne jinak než „Quatsch“, žádné „Nesmysle!“ se ani jednou neozve - uvádět tedy film pod doslovným překladem by byl... nesmysl.  -------- V titulcích filmu uvedeno: český název Quatsch. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Pro dospělého člověka název filmu plně příběh vystihuje. Pro předškolní děti může být film geniální, protože vystihuje jejich myšlení a všelijaké skopičiny, které by prováděly, pokud by měly dění ve svých rukou. Dětské fantazie je ve filmu spousta a také několik písniček, které mají daleko např. k tvorbě dvojice Uhlíř - Svěrák. To mě trochu zklamalo. ()

Reklama

Reklama