Reklama

Reklama

Parta mimo zákon

  • Kanada La Gang des hors-la-loi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvanáctiletý Nicolas, syn a vnuk rybáře, žije sám se svou matkou ve vesnici s výhledem na moře. Před časem kvůli strašlivé bouři přišel o svého otce. Letní prázdniny jsou pro něho příležitostí, aby se znovu začal věnovat své nejoblíbenější zábavě: hraní baseballu se svými kamarády. Když se ale děti sejdou na hřišti, zjistí, že městská rada se rozhodla udělat z hřiště obecní skládku. Skupina dětí s Nicolasem v čele se zuřive snaží vzdorovat starostovým machinacím. Překvapivě se dočkají podpory ze strany Nicolasova dědečka a jeho starých kamarádů. (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

cmenda 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná blbost jediné co stojí za zmínku je pěkná příroda ,jinak hrůza a nejvíc mě vytáčel ten fracek co pořád repoval a neuměl to a i když se to nehodili tak nezavřel hubu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tyhle typy filmů, a obecně filmy, které vysílá Filmbox, nebývají zpravidla moc dobré. Většina z nich je spíše podprůměrná. Musím ale přiznat, že tento snímek mě docela zaujal. Nebyl špatný ani scénář, ani herecké výkony a dokonce hudba byla poslouchatelná a docela se k tomuto dílku hodila. Děj stoupal a klesal v mírných vlnách. Zprvu to bylo zajímavé, pak klesalo a pak zase šlo nahoru. Hlavní poselství filmu je nevzdávat se. Já jsem překvapený a potěšený, že tvůrci se nevzdali a ukázali, že mimo zákon filmu stojí pravidlo, že za málo peněz málo muziky. Nízkorozpočtový film dokázal z minima vytěžit nejspíš maximum. ()

Reklama

Reklama